Tecknar en vågman gillar dig

Tecknar en vågman gillar digÄr ditt kärleksintresse en våga? Sociala, vänliga och roliga, Libras är söta pratare, och de är också kända för att vara stora flörtar. Tyvärr kan hans benägenhet att flörta med alla göra det svårt att avgöra var du står. Vi kommer att avslöja de avslöjande tecknen som avslöjar vad som händer i din Libra mans huvud.

Vågen man personlighet

Född mellan 23 september och 23 oktober, är detta lufttecken en medfödd charmer. Han vet hur man jobbar en publik och kan charma strumporna av nästan vem som helst. Han är debonair, intelligent och har en balanserad personlighet. Något av följande ord kan beskriva en Libra mans temperament till en tee:  • Social
  • Sofistikerad
  • Flott
  • Omtänksam
  • Icke-konfronterande

En kärlek på vågen

Biblioteken är fulla av sexuella tankar, och detta stjärntecken är den viktigaste romantikern. Han är fylld med naturlig optimism, vilket gör honom till en fantastisk partner. Men ibland föredrar han att se romantik genom rosfärgade glasögon istället för att se situationen för vad den är.En vågman är ofta obeslutsam när det gäller att spika ner ett förhållande. Hans flexibla natur innebär att det är lätt för honom att stränga efter flera potentiella partners samtidigt utan att helt inse vad han gör. Dessutom gör hans inneboende förmåga att vara flexibel ofta svårt för honom att engagera sig för en partner.10 tecken en vågman gillar dig

Så med tanke på hans benägenhet för beslutsamhet och hans rädsla för engagemang, hur vet du om han verkligen gillar dig?

Den goda nyheten är att med en Libra man, typiskt, vad du ser är vad du får. Män i detta stjärntecken är i allmänhet ganska enkla med sina känslor, och för en utomstående är det vanligtvis mer än klart vem hans ögon är. Men även om du tror att alla skyltar finns där kan du gissa vad som händer.

Om du undrar var du står, här är tio säkerhetsindikatorer som din Libra-man gillar dig.

Han flörtar med dig direkt

Ta en titt på hans flirtvanor mot dig. För en våga är flirta ett naturligt sätt att visa sina känslor, och det är ett av de mest tydliga tecknen på att en våga gillar dig. Han gör det för att göra sina känslor extremt tydliga, vilket innebär att han kommer att flirta med dig direkt. För att inte tala om, är Vågen en naturfödd charmör, och han gillar att lägga den på tjock.

Förutom att vara ett utmärkt sätt att kommunicera sina känslor, tjänar flörten också ett annat syfte. Biblioteken gillar att göra föremålet för deras tillgivenhet bra när de är i närheten, och att vara flirtig är ett sätt att göra det. Och även om de inte är fysiskt nära dig kan en Våga hitta andra sätt att flörta med dig, till exempel via text eller genom att lämna söta anteckningar där du hittar dem.

Han visar dig med komplimanger

Vanligtvis är bibliotek de som gillar att vara i den mottagande änden av en komplimang. De har aldrig hört en de inte gillade, och vi måste säga att ett av våra bästa tips för att locka en Libra-man är att komplimangera honom så mycket som möjligt. Men å andra sidan, om du har märkt att han plötsligt delar ut fler komplimanger än vanligt, var uppmärksam.

Det finns bara en anledning till hans frekventa utmärkelser: han har blivit kär och han måste uttrycka hur mycket han uppskattar dig varje chans han får. En Vågen man känner sig bekväm att visa sina känslor genom att ge komplimanger, så om du märker att han plötsligt är ditt största fan (även om ganska tråkiga eller ointressanta saker), är det ett säkert tecken på att han är i dig.

god morgon stycken att skicka till din flickvän

Han är omtänksam

Gör ditt Libra-kärleksintresse omtänksamma saker för att låta dig veta att han tänker på dig?

Han kan laga middag åt dig, hämta din favoritchoklad i butiken utan att du frågar eller överraska dig med biljetter till ett evenemang du är intresserad av. Och han kan vara omtänksam på andra enkla sätt, som att hålla dörren åt dig eller ringer för att se om du kom säkert hem.

Dessa gester kan vara vad som helst, men för en våga är de livsviktiga för ett utvecklingsförhållande. Om han arbetar på det här sättet är det ett tydligt tecken på att han letar efter något mer.

Han är tillgiven

Detta lufttecken är mycket tillgiven. Oavsett om han är i den givande änden eller den mottagande änden, är en sak säker: en Vågen behöver tillgivenhet, och han kommer inte skämma bort det, särskilt när han gillar någon. Om han inte kan motstå att krama dig, eller om han letar efter en ursäkt för att hålla i din hand, är allt detta tecken på att han gillar dig som mer än bara en vän.

En Vågenmanns sätt att visa tillgivenhet handlar om mer än bara fysisk kontakt. Han visar också hängivenhet genom sina handlingar. Han kanske börjar ringa och skicka sms oftare, eller så visar han att han bryr sig genom att planera romantiska resor och middagar. Han kan till och med visa dig hur han känner för dig genom att överraska dig på något sätt. Att visa tillgivenhet är hans sätt att berätta att du alltid tänker på honom.

Det är verkligen en vacker sak att duscha med uppmärksamhet, men med en Libra-man kan det ibland kännas överväldigande. Var medveten om att när du är i ett förhållande med detta tecken kommer du att vara det tydliga fokus för hans uppmärksamhet, på gott och ont.

hur man muntligen förför en man

Han går extra milen

En av Vågens mindre önskvärda drag är att de ofta bara gör det som krävs av dem och inget mer. Detta tecken är inte ett av dem som kommer att släppa allt de gör för vem som helst. Historien förändras dock drastiskt när han är kär. En förälskad våga kommer alltid att gå en extra mil, och det är ett tydligt tecken på att han har fått det dåligt.

Han hjälper dig med vad du behöver utan att tveka. Det sista minuten ärendet du bad honom att springa? Han är på väg. Du kanske behöver hjälp med att fixa din igensatta handfat, annars startar inte bilen. Allt du behöver göra är att fråga, så kommer han snabbt. Det finns inget sätt han hellre vill tillbringa sin lördag än att plocka upp tandkräm åt dig eftersom du inte mår bra.

Och inte bara kommer han att göra saker åt dig, utan han kommer också att vara angelägen om att tillhandahålla lösningar på dina problem, även de som du nämner just i förbifarten. Han är en 'fixare' av naturen, så kom ihåg att hans första reaktion kan vara att försöka lösa ett problem du berättar för honom, även om du bara behöver ventilera.

Försök att inte bli frustrerad när detta händer och ta hans entusiasm för att hjälpa för vad det är: ett tydligt tecken på att han är super i dig. En förälskad man i vågen vill bara göra ditt liv bättre hur han än kan, och om han måste gå en extra mil för att göra det, tänker han inte två gånger på det.

Han visar dig sin utsatta sida

Det är typiskt i biblioteken att tappa upp sina känslor, men om din Våga känns säker kommer han troligtvis att gå förbi ytliga ämnen och öppna upp för dig om vad han verkligen tänker på. När han berättar om sina drömmar, sin rädsla och sina känslor beror det på att han vet att du inte kommer att döma eller kritisera honom. Så om han visar dig sin utsatta sida finns det en ganska stor chans att han är intresserad av dig.

Men lyssna på vår varning att när han börjar öppna sig har förhållandet nått ett kritiskt ögonblick. Ta inte lätt på hans förtroende. Låt honom veta att han är helt säker med dig och visa honom att han kan lita på dig för vad han behöver. Att skapa ett säkert utrymme är ett viktigt steg för att ta ett förhållande med en Våga till nästa nivå. När du väl har gjort det kommer du att kunna växa tillsammans.

Han har bara ögon åt dig

Vi vet redan att Vågen är en omöjlig flirt, och för detta tecken är deras behov av att flirta nästan något omöjligt för dem att kontrollera. Vi nämnde tidigare att en våga kommer att bli särskilt flirtig med dig om han är intresserad. Inte bara kommer han att flörta med dig direkt utan han kommer också att ta det viktiga steget att upphöra med sina flörtar med andra.

Han slutar flirta med andra eftersom han bara har ögon för dig - det här är en död giveaway. Och när vi säger att han bara har ögon för dig, kan du faktiskt titta på hans ögon för bekräftelse. Det är väldigt svårt - nästan omöjligt - för en kärleksviktig man att sluta titta på föremålet för hans önskan. Han kommer att försöka dölja det först, men det kommer att bli mer och mer uppenbart.

Han håller kontakten

När det gäller att hålla kontakten med sina vänner och familj kan han eller inte vara den bästa kommunikatören. Men när det gäller någon han är intresserad av, försöker en Vågenman hålla kontakten.

Din chattråd är ett bra mått på om han gör det. Om han gillar dig finns det antagligen ett kontinuerligt utbyte av meddelanden mellan er två. Han vill inte missa någonting som händer i ditt liv, så han ringer och skickar sms ofta.

långa kärleksbrev till honom från hjärtat

Han pratar om engagemang

En sak som gör Libra-män så utmanande är att de till en början verkar önskvärda. Det tar dem vanligtvis ett tag att ta reda på vad de vill ha, vilket kan vara mycket förvirrande när du känner att du hänger i våg.

Men när en Libra-man har bestämt sig, finns det inget som hindrar honom; han är hundra procent redo att begå. Han kommer att börja testa vattnet med samtal om framtiden, eller så kan han vara lite mer fräck och prata om exklusivitet. Oavsett hur han visar sin önskan om engagemang, kommer han sannolikt att börja använda termer som 'oss' och 'vi', vilket är en annan bra indikator.

En rättvis varning för alla som når denna punkt i deras förhållande till en Vågen: när han väl har beslutat att han vill begå, kommer han att visa det. Förbered dig på en uppmärksamhet och ett stort fokus på dig och relationen.

Han gör sina känslor kända

Det sista och bästa sättet att berätta om en Libra-man gillar dig eller inte är om han säger att han gör det.

Vi nämnde att i allmänhet är bibliotek enkla. De är transparenta, och de är inte typen 'mysterium' som några andra tecken. En Vågen är väldigt romantisk, men han är inte benägen att förklara sina känslor direkt. Han är ganska bra på att hålla sina känslor låsade.

Men precis som vi sa, när han är redo att begå, åtar han sig hundra procent. Detsamma gäller hans känslor. Om han verkligen gillar dig måste han berätta för dig. Hur han gör det kanske inte är så romantiskt eller så subtilt som andra tecken gör det. Men eftersom han känner sig bekväm med dig och litar på dig, kommer han att spotta ut det.

Även om hans förklaring låter trubbigt, finns det en anledning till det. Han vill göra sig helt tydlig. Han är mycket tillgiven och vill inte ha missförstånd.

Slutgiltiga tankar

När du först träffar en Våga kan det vara svårt att säga om du bara är en annan person som han försöker charma. Men om du är uppmärksam på dessa tecken gillar en Libra-man dig att avlägsna hur han känner för dig blir mycket lättare. Även om han har många beundrare kommer han att demonstrera några eller alla dessa tecken för att meddela att du inte bara är en annan friare.

Biblioteken söker stabilitet, så om du letar efter något permanent kan en relation med detta tecken vara precis vad du letar efter. Kom ihåg att han handlar om ömsesidighet, så om du ignorerar honom eller inte återger hans känslor blir han upprörd. Han kan till och med sura och bli besatt.

Låt honom inte hänga om du är intresserad, och se till att vårda honom om han uppvisar något av dessa beteenden gentemot dig. En Libra man kommer att ge dig den saga romantik du alltid har drömt om.

0aktier