Tecken på att hon vill ha en relation med dig

tecknar att hon vill ha ett förhållande med digDet råder ingen tvekan om att dejting och relationer alltid har varit något kontroversiella. Med modern dejting blir det ännu mer komplicerat eftersom människor är rädda att begå sig och tror att de kanske saknar andra möjligheter.

Sanningen ... ofta är dejting och relationer inte detsamma idag. När du är i ett förhållande fortsätter du inte att träffa för att du ska begå dig och ingen vill vara ensam.Så hur länge ska dejting vara, och när förvandlas dejting till ett förhållande? Det finns ingen solid linje här. Det är en subjektiv fråga som bara du och din partner kan svara på. Med det sagt, låt oss komma igång med några starka signaler om att hon vill ha en relation med dig men kan vara rädd att berätta för dig.Att jonglera rädslan för att missa och rädslan för att vara ensam är en stressande omständighet. Det kan vara uppenbart att hon verkligen gillar dig, men det betyder inte att hon är redo att ta det skrämmande steget och berätta för dig. Först måste du ta reda på om hon är villig att engagera dig eller om hon bara gillar dig.Tecken på att hon vill ha en relation med dig

Tecken # 1 - Hon gillar att ställa frågor

Ett av de tydligaste tecknen en tjej vill vara med dig är när hon gillar att ställa dig massor av frågor. Ställer hon dig massor av frågor om ditt förflutna? Om hon inte var nyfiken och intresserad av dig skulle hon inte bry sig. Om hon inte ville bygga något med dig, skulle hon antagligen inte ägna någon uppmärksamhet åt dig alls.

Hennes frågor kan tyckas lite avslappnade eftersom hon kan vara rädd. Ta det steg för steg, för om hon ställer frågorna försöker hon ta reda på om du är en match.

Tecken # 2 - Hennes kroppssamtal

Du måste vara uppmärksam på hur hon rör sig runt dig, hennes kroppsspråk och sätt. Ibland tar det omedvetna över och ger dig ganska starka signaler när hon är intresserad av att bygga något speciellt med dig.

Lutar hon sig mot dig när hon pratar?

Pekas hennes kropp mot eller bort från dig?

Berör hon håret eller läppen oavsiktligt när hon är med dig?

Var uppmärksam på vad hon gör med sin kropp eftersom det kan hjälpa dig att räkna ut vad hon verkligen vill.

Tecken # 3 - Hon älskar att spela upptåg mot dig

När jag växte upp spelade jag alltid skämt på killen som jag hade förälskelse i. Vissa saker verkar aldrig förändras. Att spela skämt ensam är inte en tydlig signal om att hon vill ha en relation med dig. Men om hon har oavsiktlig fysisk kontakt med dig när hon spelar ett skämt mot dig, kan du ta det som ett gott tecken på att hon är in i dig.

hur länge ska du vänta med att kyssa en tjej

Tecken # 4 - Hon gör sitt bästa för att utnyttja dina känslor

Enligt studier, när en kvinna försöker visa upp sin sexualitet eller försöker berätta för dig historier som syftar till att göra dig avundsjuk och må dåligt att ni inte är tillsammans, vill hon engagera sig för dig.

När hon försöker få dig att reagera avundsjukt, säger hon dig att hon verkligen gillar dig men är för rädd för att ta hand om det. Din bästa väg är att spela enligt hennes regler, om du vill ha henne tillbaka, förstås.

Tecken # 5 - Hon öppnar dörren till sitt förflutna förhållande

När hon ger dig sitt förflutna och låter dig veta att hon har skadats av en kille, är det en mycket bra indikator att hon vill ha ett riktigt förhållande. Genom att öppna upp hennes sårbarheter och visa dig sitt förflutna säger hon dig att hon litar på dig och tror att du inte kommer att göra som hennes ex gjorde.

Tecken # 6 - Den här tjejen låter dig veta att hon tvivlar

Det här låter kanske lite konstigt, men hennes fråga om huruvida detta kommer att lösa berättar att hon vill förbinda sig till dig. När hon pratar om sina bekymmer med dig bevisar hon att hon gärna vill komma förbi sina tvivel och gå vidare med dig. Den här är inte den enklaste att hitta, så håll ögonen vidöppna.

Tecken # 7 - Hennes vänner retar dig om hur hon känner

När detta händer betyder det utan tvekan att hon har diskuterat dig med sina vänner. Vad betyder det? Uppenbarligen gillar hon dig, annars hade hon inte sagt ett ord.

Att göra detta är hennes sätt att erkänna hur mycket hon gillar dig, men hon gör det indirekt, så det är inte så läskigt. Om det inte var läskigt skulle det inte betyda någonting. Tänk på det i några minuter.

Tecken # 8 - Hon älskar att reta dig

Gillar den här tjejen att reta dig? Om hon gör det är detta ett tydligt tecken på att hon vill vara i ett förhållande med dig. Att agera på det här sättet hjälper henne att dölja det faktum att hon verkligen tycker om dig. När hon retar och hånar dig betyder det att hon vill att saker och ting blir mer allvarliga. Kanske hon bara inte vet hur man tar nästa steg.

Tecken # 9 - Hon bjuder in dig till en familjefunktion

Har hon bjudit in dig till ett födelsedagsevenemang eller till julmiddag med sina föräldrar? Du är en vinnare om så är fallet eftersom detta tydligt visar att hon gillar dig på mycket mer än en avslappnad nivå. Hon vill sannolikt ha sin familjs godkännande innan hon förbinder sig helt till dig.

Tecken # 10 - Hon är intresserad av att träffa dina vänner och familj

Vill hon träffa dina vänner och familj? Detta säger att hon vill ha ett förhållande med dig men vill se till att hon passar in i din värld. Det finns inget mer nedslående än att falla för en kille att ta reda på att du bara inte passar med hans familj och vänner.

När hon uttrycker för dig att hon vill lära känna din familj och vänner, säger hon att hon vill vara i ett förhållande med dig.

Tecken # 11 - Hon gillar att diskutera framtiden

Du kanske har pratat om det förflutna, men när du plötsligt diskuterar framtiden är den gyllene. När hon börjar prata om framtiden försöker hon ta reda på om du kommer att arbeta som ett par.

Tecken # 12 - Hennes tid tillbringas med dig

Det låter kanske lite normalt, men det kan inte vara längre ifrån sanningen. Jag pratar inte om att hon väljer en natt efter träning för att umgås med dig. Det handlar om att hon väljer att spendera sin prioritetstid med dig, som fredag ​​och lördagskväll.

Stanna en stund och tänk. Du kommer inte att slösa bort din fredags- och lördagskväll med någon du verkligen inte gillar.

Ta den här för vad den är värd. Om en tjej vill vara med dig och bara dig kommer hon att se till att hennes mest värdefulla timmar tillbringas med dig, oavsett när de är.

Tecken # 13 - Hon är lite känslig

Det här är ett av de tecken du måste leta efter annars kommer du att sakna det. Det betyder inte att hon är över dig och kysser dig topp till tå. Det betyder att hon gillar att röra vid dig slumpmässigt eller subtilt eller fixar håret när hon ser att det är på sin plats.

Så var uppmärksam på de små gesterna. Du måste förstå, om hon inte alls ville röra dig, skulle hon inte göra det.

Tecken # 14 - Den här tjejen är en aktiv lyssnare

Det är en enorm skillnad mellan en tjej som ser dig för bara sex och en gal som faktiskt är i dig. Vad är skillnaden? Det är allt i öronen. Om en tjej gillar dig kommer hon att spendera tid att prata med dig och hon vill lyssna på varje ord du säger.

En tjej som verkligen gillar dig kommer att veta var du arbetar, vad dina hobbyer är, namnet på dina syskon, helt enkelt för att hon bryr sig om dig som person. Dessutom försöker hon ta reda på om hon passar in i ditt liv och dina vänner. Det är en enorm stress för henne som hon försöker lista ut.

Tecken # 15 - Hon har blivit av med sin dejtingsapp helt

Den här är en biggie. Om du märker att hennes Plenty Of Fish inte längre finns på hennes telefon är det ett stort tecken på att hon verkligen är intresserad av dig. Hon kommer inte att kasta den öppna dörren till vem som helst. Om hon menar allvar med dig kommer den appen att vara antik historia, oavsett om hon vill tro det eller inte.

Det här är den verkliga porten för en framtida älskare som hon bara inte vill vara utan.

Tecken # 16 - Verklig ögonkontakt

Det råder ingen tvekan om att människor tenderar att stirra på människor de lockas av. Det är här män är mycket mer uppenbara än kvinnor. Om du råkar fånga henne när du tittar över dig när du inte förväntar dig att hon gör det, är hon troligen intresserad av dig. Om hon får ögonkontakt med dig betyder det att hon vill vara mer än vänner. Jag är inte säker på hur hon annars kommer att stava det till dig.

Signal nr 17 - Hon råkar bara nämna det

Om hon säger direkt, har du inget att ifrågasätta. Det här är ett tecken på att hon vill ha något med dig. Hon kanske inte är så uppenbar i sina ord, och det betyder att du måste ägna extra särskild uppmärksamhet åt vad hon säger. Kom ihåg att det här är en tuff sak för henne att göra.

Hon kan tillfälligt fråga dig om att vara i ett förhållande, eller så kan hon säga att hon inte gillar flingor. Ta detta som en stor indikator på att hon vill komma in i något seriöst, förhoppningsvis, med dig!

Tecken # 18 - Hon försöker verkligen hjälpa dig

Gals kan uttrycka sina känslor för killar på så många olika sätt. En av dem är genom att hjälpa dig. Hon kanske vill överraska dig genom att laga mat åt dig efter en lång dag på jobbet eller gå ut och betala räkningar för dig när du är sjuk. Det här är de icke-verbala handlingarna som visar att hon verkligen bryr sig om dig.

Tecken # 19 - Hon glömmer aldrig de små sakerna

Det finns ingen tvekan om att kvinnor har en miljon saker på gång. Så om de kommer ihåg din favoritglass betyder det verkligen något. När hon kommer ihåg de små sakerna visar det att hon lyssnar och kommer ihåg de saker du gillar, de saker som gör dig glad eller kanske ledsen. Var uppmärksam, för det är i detaljerna.

Tecken nr 20 - Hon är inte blyg för de allvarliga frågorna

När en tjej är förbi de raka frågorna om att fråga om vad din favoritfärg är eller vad din favoritblomma är, betyder det att hon verkligen vill veta mer om dig, den riktiga du. Om hon börjar ställa dig allvarliga frågor är det en tydlig signal att hon vill se om ni två är kompatibla och kan bygga något fantastiskt.

Tecken # 21 - Hon är en öppen bok

När en tjej öppnar sig för dig och avslöjar sina sårbarheter, en skrämmande handling, betyder det att hon verkligen är intresserad av dig. Var försiktig eftersom hon verkligen tror att hon kan lita på dig när hon pratar om sina känslor och önskningar. Skruva inte upp det, snälla.

Varför skulle hon göra det om hon inte trodde att det var mer än bara vänner?

Vi har alla bränts. Flickor med ett försiktigt hjärta har lärt sig kärlek på det hårda sättet. Den goda nyheten är att de har kommit starkare ut.

Människor blir förälskade i lite vakt. Det är verkligen läskigt. Hon måste lägga ut sina sårbarheter där ute och se hur korten faller. En tjej utvecklar inte en bevakad hållning över natten. Detta är en galen lång process av svek och besvikelse. Det är ett öppet sår som blir starkare varje gång det läker från att brytas upp igen.

Det är viktigt att du inser att det inte finns något sätt att få din flickvän att övervinna sin rädsla och erkänna att hon vill vara i ett förhållande med dig. Oavsett hur illa du vill hjälpa henne, hon måste göra det själv.

Om hon är omogen kan du inte få henne att växa upp direkt. Att vara rädd för att begå sig är vanligare idag än någonsin tidigare. Kärleken har förändrats, och så ser moderna relationer ut.

Farosignaler Hon vill inte ha ett förhållande med dig

Kvinnor är lika svåra som män när det gäller att ta reda på hur mycket de vill vara i ett förhållande med dig. Världen verkar tro att män älskar jakten, men om flickan inte ger honom starka signaler att hon vill vara med honom kommer killen att bli frustrerad och vända åt andra hållet.

Naturligtvis älskar kvinnor uppmärksamheten, anteckningarna, middagarna och blommorna, men du måste förstå om hon inte ger tillbaka till dig, kanske hon bara spelar dig. Det där gör ont!

Här är några tips som kommer att hjälpa dig att avgöra om hon är intresserad av dig eller inte, eller om du ska kalla det slutar och ta en chans med någon annan.

# 1 - Din äkta humor

Att ha en rolig sida är en bra signal om hon verkligen gillar dig eller inte. Om du på allvar är rolig och inte får en smil av henne, och hon tycker att du är dum och behöver sluta med enlinjerna, det är en ganska stark indikator som hon inte vill vara med dig.

# 2 - ursäkter

Om den här tjejen är full av ursäkt efter ursäkt när du når ut till henne för att gå ut på en dejt, kan du behöva ge huvudet några skakningar. Om den här kvinnan alltid verkar vara för upptagen för dig, måste du acceptera den starka möjligheten att hon inte är riktigt intresserad av dig.

Om hon verkligen gillade dig skulle hon bestiga berg bara för att vara med dig. Tja, inte riktigt, men du vet vad jag menar.

# 3 - Det finns den här riktigt goda kompisen jag vill att du ska träffa

Säg vad? Kvinnor är riktigt konstiga på det här sättet. Om de tror att du har en mjuk plats för dem, och de tror att du är en riktigt söt kille, kommer de aldrig att säga nej till dig. Så, för att förhindra att de känner sig skyldiga över att de inte verkligen gillar dig, kommer de att försöka hårt att koppla ihop dig med en god vän.

Vad de tänker är om de gör det kommer de inte att skada dig så mycket. Yikes!

# 4 - Den här tjejen är helt nöjd med att flyga solo

Om en tjej träffar en kille som hon är över huvudet med, kommer hon aldrig att indikera att hon är glad att vara singel. Om hon pratar om att vilja träffa någon speciell måste du ta det rakt upp eftersom hon inte vill att du ska vara hennes man.

# 5 - Du är en fantastisk vän

Det suger verkligen när du gillar en gal och hon yapsar på hur mycket en fantastisk vän du är. Detta säger att du bara inte är den kille hon vill bygga ett liv med, så mycket som det gör ont.

Om hon hänvisar till dig som en vän, måste du gå snabbt.

# 6 - Jag önskar att du var lika attraktiv som alla andra killar jag ser

Detta är den sista spiken på din kista. När en tjej pratar om alla dessa andra attraktiva män, utan att nämna dig, är det en tydlig indikator på att hon verkligen inte vill vara i ett förhållande med dig.

Om hon gör det här måste du ignorera henne och gå vidare.

# 7 - Hennes fantastiska livsnyheter är nyheter för dig

När du börjar bli den sista personen som lär dig om de fantastiska saker som händer med en tjej, det är ett ganska bra tecken på att hon verkligen inte bryr sig om dig. Om hon gjorde det skulle du vara den första personen hon ringer när hon får en befordran på jobbet eller har en kamp med sin bestie.

# 8 - Hon blir stenkall

När en tjej inte är intresserad av en kille kommer hon inte att vara öppen och varm med honom. Varför? Helt enkelt för att hon verkligen inte bryr sig.

Om det känns som att hon sitter i ett moln mot dig, är det bäst att du flyttar din riktning och går mot det glittrande solskenet!

Slutord

Det är svårt att läsa en kvinnas sinne. Hon kan ge dig några uppenbara ledtrådar om att hon vill vara din tjej. Å andra sidan kommer de flesta av dem sannolikt att vara subtila och svåra att spika ner.

Om hon är rädd att säga att hon gillar dig, måste du ta alla dessa faktorer i beaktande för att hjälpa henne att komma över sin rädsla och släppa in vad hon känner.

Följ din tarm och använd dessa pekare för att hjälpa dig att räkna ut om hon vill vara med dig eller inte.

460aktier