Systerfruar: Robyn kritiseras för DÅLIGT FÖRÄLDERSKAP efter att 6-åriga dottern upptäckts med napp!

Gång på gång kröns Robyn Brown som skurken i showen Sister Wives. Även om dokusåpan är tänkt att vara på en plural familj,...

Systerfruar: Christine och Kody skildes i november 2020? Redan separerad i 1 år? TIDSLINJEN AVSLUTADE!

Det berömda paret från Sister Wives Christine och Kody Brown chockade reality-tv-fansen genom att tillkännage sin skilsmässa i år. Tydligen var de det..

Systerfruar: Har Janelle Brown blivit nästa fru att lämna Kody? Fans tycker det!

Den senaste Sister Wives-säsongen har varit ganska dramatik på sistone. Dessutom hände massor av alarmerande saker bland den bruna familjen som ledde till en major..

Sister Wives: Kommande avsnitt med Christine & Kodys skilsmässa?

Sister Wives nya säsong har fått fansen att undra över Kodys äktenskaps nedfall. Den senaste säsongen bjöd på mycket dramatik bland familjemedlemmarna. Ytterligare,

Systerfruar: Kody Brown accepterar att han förstörde sin familj! Säger att hans covid-regler var 'värre än sjukdomen'

Kody Brown från Sister Wives, den populära dokusåpan, hamnar hela tiden i problem. Sedan showen började premiärvisas för mer än tio år sedan har många fans...

Systerfruar: Janelles son Garrison köper NYTT HUS för $329 000 i Arizona, efter att Kody vräkt honom?

Garrison Brown, som har varit med i dokusåpan Sister Wives flera gånger, är redo att lämna sitt bo. Det beror på att familjemedlemmen i plural har..

Systerfruar: Kody Brown säger att Janelle är hans 'SYSTER'! Är de släkt?

Den berömda dokusåpan Sister Wives behandlar redan begreppet polygami. Trots detta delar banden alla huvudrollsinnehavare med varandra..

Systerfruar: Meri Brown ÅTERFÖENAD MED Robyns barn! Känslomässigt ögonblick vinner hjärtan!

Efter alla dramavärda avsnitt av realityserien Sister Wives kommer något hjärtevärmande att hända. En helt ny kampanj från TV-nätverket T..

Systerfruar: Kody accepterar att han är en hemsk man, tipsar om att fler fruar lämnade honom efter Christine

Förutom att se deras show Sister Wives, håller många fans koll på familjen Brown genom att följa deras sociala medier. På sistone har familjeöverhuvudet Kody Brown..

Systerfruar: Kody Brown tipsar om att mer än en fru har lämnat honom!

Den nya säsongen av Sister Wives har visat upp nya ansikten hos familjemedlemmarna. Dessutom antyder konflikter mellan Kody och hans andra fruar att det kan finnas

Systerfruar: involverar Robyn sina barn i familjefejd? Talar om att Janelle & Christine inte följer reglerna!

Saker och ting verkar förvärras i familjen Brown från dokusåpan Sister Wives. Det ser ut som att Robyn Brown försökte ta saken i hennes hand när saker och ting bl.a.

Systerfruar: Robyn erkänner att ha avvisat monogama förslag om att gifta sig med Kody!

Alla Sister Wives-fans får en njutning i det kommande avsnittet av dokusåpan. Det visar sig att dynamiken i pluralfamiljen kommer att förändras hela tiden..