Skådespelerskan bekräftade att hon spelar Sabine Wren i Ahsoka Tano-serien på Disney +, och det verkar som att det kommer att ha betydelse i historien

Disney + utökar sakta rollistan i sin nästa Star Wars-serie, Ahsoka Tano. Tillsammans med huvudkaraktären i Rosario Dawson, Natasha Liu Bordizzo har fått rollen som Sabine Wren , en karaktär vi redan träffat i den animerade serien Star Wars Rebels.Enligt

(Foto av Paul Archuleta / FilmMagic)

bröllop tal brudgummens mor

Sabine Wren är en mandalorisk krigare som först introducerades i Star Wars Rebel Gå med i Ghost-teamet tillsammans med kapten Hera Syndulla, Kanan Jarrus, Ezra Bridger och Garazeb Orrelios.I slutet av Star Wars Rebels lämnar han tillsammans med Ahsoka Tano på jakt efter Ezra, som kan ställa in hur Wren kommer att visas i den nya serien med tanke på de två karaktärernas delade historia.

ladda ner bilder Grattis på födelsedagen mig

Disney +-serien Ahsoka kommer att börja produceras i början av 2022. Tillsammans med Sabine Wren kommer serien att innehålla Hayden Christiansen, som återupptar sin roll som Anakin Skywalker / Darth Vader.

Ahsoka ska skrivas av Star Wars Rebels medskapare Dave Filon i, som verkar föra flera av dess animerade Star Wars-huvudpersoner till live action. Han är också en av huvudansvariga för The Mandalorian-serien och har varit skaparen av karaktären Ahsoka Tano, Anakin Skywalkers Padawan under The Clone Wars. Karaktären gjorde sin live-actiondebut i andra säsongen av The Mandalorian.