Stardew Valley-skaparen tillkännager Haunted Chocolatier

Nästa spel från Stardew Valley-skaparna, ConcernedApe, kommer att vara Haunted Chocolatier. Likheten mellan Haunted Chocolatier och Stardew Valley gör chansen att det nya spelet blir en fortsättning på serien mycket stora.Bekymrad Ape, Youtube Han delade den nya världen av Haunted Chocolatier med spelarna i en kort introduktion han gjorde i . Haunted Chocolatier kommer att vara en pixelbaserad sim med en vy från ovan som Stardew Valley, och det nya spelet verkar ha ungefär samma smak som ConcernedApes tidigare verk.

Trailern innehåller Jett och Nigel, tillsammans med Maddie som undrar hur det är att bo i en storstad. Du kommer förmodligen att kunna ge dig av med några av dessa karaktärer i spelet.Eric Barone, indieutvecklare känd som ConcernedApe, nyligen Stardew Valley, som blev ett av decenniets mest populära indiespel med betydande framgång. Barone släppte en stor expansion för Stardew Valley tidigare i år, och meddelade sedan att man skulle fokusera på Haunted Chocolatier.Detaljer avslöjade om Haunted Chocolatier

Barone publicerade en rapport efter presentationen. i blogginlägget yttrade följande ord:Varför choklad? Jag är inte säker. Det kom bara till mig. Ibland tror jag att de bästa idéerna bara dyker upp ur det blå i stället för att tänka på det, och jag älskar att jobba så. Efter 10 år med Stardew Valley är jag mer säker än någonsin på att jag kan förverkliga en idé. Jag tror också att många gillar choklad

Barone beskrev också att spelet kommer att skilja sig från Stardew Valley. Medan fokus för det tidigare spelet var enklare, fokuserar det nya spelet på att utforska fler fantastiska möjligheter. Det nya spelet innehåller också en magisk spökchoklad.

kreativa sätt att be en tjej att vara din flickvän

Barone erkände att han inte var riktigt säker på hur han skulle beskriva det nya spelet. I grunden kommer spelet att fokusera på att samla ingredienser, göra choklad och driva en chokladbutik. Kort sagt, spelet kommer att vara väldigt likt Stardew Valley, men du kommer att bli en handlare istället för en bonde.

Baron SSS'de beskrev Haunted Chocolatier som ett RPG-spel med mer action än sina tidigare spel. Det meddelade också att det inte planerar att lägga till ett flerspelarläge till spelet för närvarande.

Barone sa att det fortfarande finns massor av innehåll att göra och att det här spelet behöver lite tid att slutföra:

Hittills har jag mest arbetat med spelets 'kött och potatis', men det som verkligen väcker ett spel till liv är smaksättningen, såsen, och jag har inte riktigt börjat göra såsen än.


Kat Bailey, redaktör på MRT.