Swamp Things Säsong 2: Fate Of This DC Series, Inside News, Release News

Producenterna av det amerikanska skräckdramat baserat på DC comics karaktär trots att de hade en otrolig respons kunde inte hålla på showen. Inom fem dagar efter premiären ställde DC Universe in Swamp Things säsong 2. De minskade också programmets avsnittsstyrka till tio avsnitt från tretton. Nätverkets nuvarande scenario är att släppa de återstående avsnitten av säsongen och avsluta showen. Finalen av den första säsongen har premiär den 2 augusti i år. Orsaken till uppsägningen enligt myndigheterna var kreativa skillnader mellan nätverkets moderbolag Warner Media.
Showen kretsar kring en CDC-läkare, Abby Arcane, som undersöker en livshotande pest som har drabbat Louisiana och träffar en annan forskare Alec Holland för att försöka hitta grundorsaken till denna epidemi. Men en dag leder Hollands tragiska död till att Abby tar reda på orsaken bakom det, bara för att få reda på att han kanske inte har dött.

Swamp Things Säsong 2: Reason Behind Cancellation

För showen valde skaparna inspelningsdestinationen som North Carolina. Anledningen är att det är en stat som ger omfattande skatterabatter till produktionsorganisationer som en metod för att attrahera investeringar och utveckla kreativa industrijobb. För nischmarknadsstilar utgör dessa skattelättnader en betydande del av produktionsmedlen. Dessa medel blir en viktig lönsamhetsfaktor efter att nätverket har handlat mot nationella och internationella rättigheter.
Författaren, Brett Schenker, antyder att en nyligen minskad budget i North Carolina kan ha resulterat i att de förväntade skatterabatterna försvann. Om så är fallet skulle en show på knivseggen som Swamp Thing gå genom bladet och dö utan någon förnyelse. Brett är hoppfull om den förkortade serien att den första säsongen inte skulle sluta i en cliffhanger.

Vad är den verkliga anledningen Bakom avbokning?

Å ena sidan, a DC Universum community manager uppgav att de (företaget) inte har möjlighet att svara på orsaken bakom uppsägningen. Å andra sidan sa James Wan, exekutiv producent, att han inte förstår logiken bakom avbokningen.
Så vi kan inte bedöma exakt vad som händer. Vi fick nyheten att AT&T precis förvärvade DC:s moderbolag, Time Warner.
Swamp Things Säsong 2
Det visar att mediakonglomeratet kan forska om den finansiella stabiliteten i att driva DC Universe. Anledningen är att WarnerMedia planerar att börja sin konkurrerande streamingtjänst snart. Dessutom, enligt nyhetskällor, var DC aldrig särskilt attraherad av Swamp Thing initialt. Förmodligen var det därför man förkortade antalet avsnitt. Så aspekten av att inte ha tillräckligt med reserver i form av skattelättnader kan också vara en felaktighet. Som chefen för North Carolina Film Office hade också förnekat anklagelserna om de förväntade skattefrågorna från produktionshusetSwamp Things Säsong 2: Release & High Hopes

För närvarande är den enda nyheten som ligger på ytan av avbokning. Även de medverkande sysselsatte sig med andra projekt. Så just nu borde fansen fokusera på att njuta av den första säsongen, som just nu streamas på nätverket. Om producenterna i framtiden känner att showen behöver en väckelse kommer de så småningom att göra det med stil. Vi har sett många fall där en serie har kommit tillbaka där det inte fanns något hopp. Så fans bör inte bli uppgivna och uppleva spänningen i träskstaden.