Systerfruar: Fans tror att Meri dejtar någon, misstänkta semestertips?

Meri Brown har varit ensamboende i showen Sister Wives under en lång tid nu. Även om hennes förhållande till sin man, Kody Brown, är strikt platoniskt nu, fortsätter hon att vara en del av Brown-familjen eftersom hon älskar barnen. Eftersom det var så länge sedan stjärnan hade en signifikant annan, går hennes fans ofta till sociala medier för att berätta för henne att börja dejta. Det visar sig att de tror att hon har antytt det genom sitt inlägg på sociala medier. Fortsätt läsa för att få mer information om detta!

Systerfruar: Meri Brown är på semester! Spendera tid med någon speciell?

Efter en framgångsrik Sister Wives-säsong är det bara rättvist att seriens skådespelare unnar sig själva. Därför har Meri Brown aktivt använt sina sociala medier för att avslöja att hon är på semester. Enligt hennes inlägg ser det ut som att hon är på en roadtrip och reser genom Oregon. Även om hon bara har lagt upp bilder från sitt fordon och de platser hon har besökt, märkte fansen något. Tydligen stannade kändisen förbi på ett kafé i Bend, Oregon, och tog bilder på sina drinkar.

Därför insåg tittarna att hon hade tre koppar drycker framför sig. Detta får dem alltså att undra om 51-åringen är semester med någon speciell . Även om hon fortfarande är i ett andligt äktenskap med Kody Brown, är paret inte romantiskt inblandade med varandra. Eftersom polygamisten aldrig behandlar henne rätt, uppmanar hennes anhängare henne att återgå till dejting. Därför finns det en chans att skådespelaren håller detaljerna om sitt dejtingliv på låg nivå på grund av TLC:s NDA. Tja, det här är helt klart antaganden, eftersom ingen skådespelare har uttalat sig om detta.Faktum är att några andra Sister Wives-fans också noterade att Meri har varit oberoende ganska länge nu. Därför kan hon vara på semester på egen hand. Nåväl, det finns ingen säkerhet för någon av dessa teorier om inte mamman talar om detta offentligt,Systerfruar: Meri Brown var i Las Vegas! Flytta dit?

Ända sedan Sister Wives började premiärvisa på TV har familjen Brown ofta flyttat från en stat till en annan. Till en början var de i Utah, det vill säga deras hemstad. Senare åkte de till Las Vegas och nu är medlemmarna bosatta i Flagstaff, Arizona. Det visar sig att Meri Brown gjorde ett inlägg på sociala medier där han anger hon är tillbaka i Las Vegas . Därför var tittarna förvirrade och började spekulera om hon skulle flytta tillbaka. TLC-stjärnan var dock snabb med att motbevisa dessa rykten.Tydligen var systerfruarnas stjärna i Las Vegas i affärssyfte. Alla inbitna Sister Wives-fans måste veta att hon är en oberoende LuLaRoe-modeåterförsäljare. Därför gjorde hennes bildtext det klart att hon arbetar med sitt team. Som ett resultat var hon tvungen att resa till staden för detta. Efter detta tog tittarna en lättnadens suck efter att de insåg att hon inte flyttar från familjen, och de kommer att få se mer av henne under de kommande Sister Wives-säsongerna. Fortsätt att kolla TV-säsong och spoilers för fler sådana uppdateringar av Systerfruar.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Meri Brown (@therealmeribrown)