Systerfruar: Robyns barnflicka testar Covid-POSITIVT! Har Kody Brown fått viruset från henne?

Sister Wives-fans känner länge till Kody Browns besatthet av hans covid-protokoll. Familjens patriark och hans fjärde fru, Robyn, bekräftade sina absurda regler. Men hans andra två fruar bestämde sig för ett mer rationellt tillvägagångssätt. Men Kody gjorde ett stort problem av det. Och nu, när Kody insjuknade i viruset, har fansen tagit en ordentlig övning på honom. På ett mer chockerande avslöjande testade Robyns Nanny positivt. Så, fick Kody viruset från henne? Scrolla ner för att ta reda på det.

Systerfruar: Kody och Robyn är hycklare ?

Syster Wives-stjärnan Kody Brown var helvetet sugen på hans koronavirusregler . Han tillbringade varje dag med att genomdriva sina orealistiska regler på sin familj. Både Robyn och Kody försökte undvika viruset. Ändå tog den sig till deras hem. Han bad också sina andra fruar att stanna i sina respektive hem under avstängningen. Mitt i allt detta anställer Robyn en barnskötare till sina barn. Det beror på att den fjärde frun behövde hjälp med att skola sina barn och vårda dem. Men fansen märkte och frågade varför Robyn behövde en barnflicka eftersom hennes barn nästan är vuxna.

Grattis på födelsedagen till min pappa i himlen bilder

Mer så, Christine, Janelle eller Meri erbjöds aldrig extern hjälp när deras barn var små. Varje fru har sex barn utom Meri, som har ett enda barn. Tittarna reflekterade också över tillbakablickar som sa att Kody åkte på smekmånad med Robyn och försummade sina plikter. Då hade Christine precis fått ett barn. Kody lyssnade dock inte på hennes behov. Men hans 'favoritism' gentemot Robyn återspeglas säkert på skärmen. Dessutom påpekade Sister Wives-fans också att istället för att anställa en barnflicka kunde Robyn ha ringt Meri för att få hjälp. Det beror på att hon är väldigt nära barnen. Tvärtom, de lät henne inte träffa barnen på flera månader.Systerfruar: Har Kody fått viruset från Robyns barnflicka?

Kody och Robyns beslut att anställa en barnflicka fick många motgångar från familjemedlemmarna. Till och med publiken var rasande över parets beslut. Dessutom ropade Christine Kody för hans hycklare handling. Det beror på att en främling fick tillstånd att stanna över medan familjemedlemmarna inte var tillåtna. Dessutom, på en skrämmande uppdatering, har Kodys barnflicka och hennes man gjort det smittad av viruset . Robyn avslöjade i sin biktskrift att de alla gick till Ariellas fest på lördagen. Och barnskötarens man testade positivt på söndagen och barnskötaren på tisdagen.när ska du kyssa en tjej för första gången

Så, tittarna undrar om familjens patriark fick viruset från barnskötaren . Strax efter att nyheten bröt ut började Redditors ta en lekfull sak på Kody. De nämnde att det är ganska ironiskt hur regelmakaren fick viruset. Det är dock fortfarande oklart om han fick viruset från barnskötaren eller inte. Det beror på att barnskötaren och Kodys tidslinje för att få viruset är osäkra.Systerfruar

Tvärtom, Robyn validerade Kodys regler och sa att det är för stor risk att träffas. Hon erkände: 'Jag vet inte. Det är bara riktigt, riktigt jobbigt och frustrerande.’ Så, vad tycker du om hur Kody fick viruset? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Tills dess, håll utkik på TV-säsonger och spoilers för mer.