Tara Sutaria minns att hon läste rader från 'The Dirty Picture' med Ahan Shetty

Tara Sutaria minns att hon läste rader från 'The Dirty Picture' med Ahan Shetty

Bollywood-skådespelare, Tara Sutaria och Ahan Shetty, som förbereder sig för sin kommande film Tadap , reflekterade nyligen över deras första möte.

Duon har varit i rampljuset sedan filmens trailer lanserades och nu när nedräkningen av deras framträdande på biljettkassan också har börjat.Under en intervju med Pinkvilla för att prata om den mycket efterlängtade filmen delade stjärnorna en glimt av sitt första möte.Shetty som gör sin skådespelardebut i filmen uttryckte: När jag först träffade henne gjorde vi faktiskt ett screentest. Vi kände inte varandra innan dess och jag var lite nervös under skärmtestet.Jag darrade lite så de gjorde narr av mig. Men ja, vad gäller intrycket tyckte jag att hon var en underbar tjej och sedan dess har vi blivit väldigt bekväma med varandra och nu är det ett helt annat förhållande, tillade han.

Samtidigt delade Sutaria, Vi hade ett mycket intressant och trevligt första möte på kontoret och vi läste några rader från den smutsiga bilden tillsammans så det var riktigt roligt. Nu är vi super bekväma och jag tror att vi bara skrattar åt varandra och skämtar.