Tekken X Street Fighter är inte död och dess skapare pratar om spelets framtid

Tekkens chef Katsuhiro Harada bad om ursäkt för en ny video som sa det Tekken X Street Fighter , Vad hade varit inaktiv under en längre tid, hade blivit officiellt inställd ; och nu klargjort att undertexterna de var felöversatta och att projektet fortsätter örhänge .

Historien började efter ett avsnitt av talkshowen Haradas bar , där ledaren för Tekken-sagan översattes med att säga: Utvecklingen stannade av men vi nådde 30 procent. Vi ville visa det, men projektet dog. . Trots att det tillkännagavs 2010 och aldrig släpptes, avbröts spelet aldrig formellt, och många tolkade detta som att att nu hade det varit .

livet är för kort citat roligt

Harada har nu avgett ett uttalande , förklarade att hans faktiska ord var att projektet var på paus, och sa att den faktiska översättningen borde ha varit: Upp till 30 % av utvecklingen pågick, men är fortfarande under behandling nu. . Han tillade att detta betyder att projektet inte har ändrat tillstånd alls och erkänner det Det är inte bra för oss eller för dig. .

Harada avslutade med att säga att han fortfarande hoppas att projektet en dag ska bli verklighet. Vi är fortfarande hoppfulla att TKxSF kommer att återuppta utvecklingen när tillfälle ges. , skrev. Den titeln kan dock inte flyttas bara för att underlätta för ett företag när det gäller marknadsföring och varumärke, och det påverkar också utvecklingsresurserna för var och en. För nu, s Vi väntar bara på rätt tillfälle. .rolig 50-årsdag man

Tekken x Street Fighter det tillkännagavs för 11 år sedan , tillsammans med tilläggsspelet Street Fighter x Tekken. Det senaste projektet kom 2012, med ett 2D-kampspel som använde Street Fighter-mekanik tillsammans med Tekken-karaktärerna. Och spelet som vi har att göra med idag skulle vända på idén, lämna Street Fighter-karaktärer i Tekkens 3D-system .

Det har vi vetat i flera år spelet nådde bara 30% av sin utveckling innan arbetet stoppades, och Harada sa tidigare att Tekken x Street Fighter var det svårare att motivera efter fortsatta framgångar (och pågående uppdateringar) för Tekken 7. Mitt logiska och affärsmässiga tänkande får mig att undra om jag verkligen borde. sa Harada då.