Tonårsmamma: Amber Portwood träffar dottern Leah mitt i ett begränsat förhållande, besvärligt möte i Shirleys hus

Teen Mom-stjärnan Amber Portwood är helt plötsligt nu för tiden när hon återförenades med sin dotter Leah. De två har varit i ett eländigt, inskränkt förhållande sedan Leah föddes. Det har varit en kamp för mamman att vara i nexus med dottern.

Leah bor med sin pappa, Gary Shirley, och sin styvmor Kristina. Och fansen är väl medvetna om att tonårsmamma-berömdheten Amber ständigt har försökt hämta kärlek från sin dotter. Men hennes ansträngningar har i första hand misslyckats med att få tillbaka samma känslomässiga flöde från sin dotter.

Tyvärr talade Leah en gång emot Amber att hon bara Födde henne och lämnade . Detta hade ödelagt den tonåriga mamma-kändisen och hon visade sin bestörtning på kameran. Lyckligtvis fick vi veta att det kan vara någon knopp som blommar mellan mamman och dottern. Det beror på att Amber nyligen träffade sin dotter Leah. Så hur var deras tid tillsammans? Finns det några förhoppningar från mor-dotter-facket? Låt oss ta reda på.Tonårsmamma: Amber Portwood återförenas med Leah i Gary Shirleys hus

I tisdagsavsnittet av Teen Mom OG återförenades 31-åriga Amber Portwood med sin 12-åriga dotter Leah efter en lång tids separation. Mamman verkade överlycklig till källorna när hon såg Lea. Den enda glimten var allt hon bad om!willy wonka berätta mer meme

Som människor rapporterade, Gary och Kristine bjöd in Amber till en familjesammankomst. Gary trodde att detta var det bästa sättet att förena Leah med sin mamma Amber. Om den unga flickan ser att det är bra mellan Amber och hennes fosterföräldrar, skulle hon må bättre av att umgås med Amber. Och detta var ett bra sätt att släppa alla giftiga föreställningar från Leahs sinne.Amber berättade sedan för sin mamma Tonyo att hon kände sig bra och avslappnad efter att ha träffat sin dotter Leah. Men hon kunde känna att Leah kände sig lite besvärlig med Ambers närvaro, men hon hävdade att Leah skulle bli okej så småningom. Dessutom visade Teen Mom-stjärnan sin kärlek till sin dotter, när hon sa till Leah, jag älskar dig fortfarande, jag tänker på dig hela tiden.

Amber delar ett hjärtligt meddelande till dottern Leah

Nyligen delade Teen Mom OG-stjärnan ett hjärtbundet meddelande till sin dotter Leah. Innan deras möte, de mamma bad sin dotter om ursäkt för att hon inte fanns där för henne när hon behövde sin mamma. Hon vidarebefordrade videomeddelandet till sitt ex Gary och bad honom visa det för deras dotter Leah.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Teen Mom (@teenmom)

dikter för en dagbok från en mormor för ett barnbarn

Med tårarna flödande sa Amber i videon: Till min vackra dotter, jag är så stolt över den unga dam du har blivit. Jag vet att jag har missat några mycket viktiga tillfällen i ditt liv. Tider som en mamma inte bör missa, medan jag fortfarande försökte förstå mitt eget liv.

Videon gjorde ett effektivt intryck på den lilla, och hon tänkte åtminstone lyssna på sin mamma Amber personligen istället för att fly. Vi hoppas att saker och ting händer till det bästa för denna mor-dotter-duo. Tror du att deras fackförening är en grön signal till deras bättre bindning i framtiden? Låt oss veta i kommentarsfältet.