Travis Barker 'väntade' att vara med i Kardashian-Jenners nya Hulu-show

Fans kan förvänta sig att Travis Barker kommer att göra många framträdanden med sin flickvän Kourtney Kardashian på skärmen.

Enligt en OCH källan, Blink-182-trummisen, som har setts bli väldigt mysig med Poosh grundare, kan pryda skärmen på Kardshian-klanens nya Hulu visa.

'Travis förväntas göra ett framträdande på Kardashians Hulu-show. Hans barn kan dyka upp också, men inte så mycket som han kommer att visas, sa källan.Grattis på födelsedagen önskar pojken

Källan delade också att 'Travis och Kourtney mår bra' och att han 'bara vill hålla henne glad.'Det verkar dock som att Travis inte är kompis med Kourtneys ex Scott Disick eftersom de enligt uppgift inte kommer överens.'[De två] har aldrig knutit samman, inte ens när Kourtney och Travis bara var vänner. Travis och Scott är väldigt olika, säger källan.

Medan Kardashian-Jenners nya show ännu inte har avslöjats helt, tillkännagavs det i december att den berömda familjen har skrivit på ett stort avtal med Disney att verkställa en ny realityserie för Hulu .

'Familjen är verkligen exalterade över det här nya kapitlet och äventyret och vill naturligtvis inte komma ur rampljuset', sa källan.

en lång stycke att skicka till din flickvän

'De kommer fortfarande att fortsätta berätta om sina liv genom affären med Hulu, men nu med en ny, uppdaterad snurr.'