Venus i fiskmannen

Venus är planeten för lycka, vision, expansion och mycket, och den har sin plats inom vart och ett av tecknen. Venus i Fiskarna kommer att återspegla båda attributen hos ett typiskt Fisk kombinerat med de unika egenskaperna hos Venus.

Översikt över Venus i Pisces Man

Kort sagt kommer Venus in Pisces-mannen att vara en extremt emotionell, tillgiven och känslig person med ett intresse av att hitta sin själsfrände. Ett av hans huvudsyfte i livet i en helhjärtad sökning efter en djup känslomässig koppling och den ideala relationen.Utöver dessa önskningar är Venus in Pisces-mannen känd för sin intuitiva natur och en sällskaplig personlighet. Han gillar att vara omgiven av människor och har stor empati.Även om att vara djupt emotionell har sina attraktiva sidor, kan en Venus i Pisces-mannen också ibland bli grym och cynisk. Hans känslighet, även om han ibland är mycket tilltalande i ett förhållande, kan också leda till att han lätt skadas.Samtidigt kommer hans cyniska natur genom hans behov av att alltid hitta det bästa. Han letar alltid efter en ny intensitetsnivå, både i livet och relationer. Han hamnar ofta i att vilja ha det han inte kan ha och lämnar honom i en nedgång av melankoli.

Hans kärleksliv

Precis som han själv, är en fiskmänniska i Venus mycket lockad av känsliga kvinnor som är djupt i kontakt med sina känslor. Han värdesätter en kvinna som allmänt accepterar sin egen femininitet och helt och hållet omfamnar kvinnans upp- och nedgångar.

En fiskmänniska är lite av en traditionalist när det gäller kärlek och romantik mellan sig själv och en kvinna. Han älskar en snäll, generös och förståelig kvinnlig partner som upprätthåller en viss känsla av beroende av honom. Han vill kunna ta hand om henne, men han behöver också någon som är villig att lyssna på honom och låta honom ta ansvaret.

På grund av dessa känslor om sina kvinnor går det inte bra med en Fiskman i Venus med en alltför aggressiv eller kontrollerande kvinnlig motsvarighet. Han tycker att viljestarka kvinnor är svåra och till och med irriterande ibland.

Positivt är att Venus i Fiskarna är så anpassad till sina känslor att han är mycket bra på att lösa känslomässiga situationer. Han vet hur man hanterar ett brett spektrum av känslor väl och kan hjälpa till att vägleda sin partner genom även de mest komplexa känslomässiga tillfällena.

Även om han är en expert på att skapa fred i sina partners, kan en fiskmänniska i Venus ha svårt att kontrollera sina egna känslomässiga tendenser. Han är ofta mycket känslomässigt instabil, vilket kan leda till en allmän humörighet om honom.

En man från Venus i Fiskarna kan vara glad och upphetsad över något ett ögonblick, bara för att bli cynisk och irriterad i nästa. Den här oroliga synen på världen kan få honom att fatta utslag och jaga efter till synes löjliga idéer. Det är därför han kräver en tillgiven och förståelig partner som kan ge honom balans och stabilitet.

En Venus i Fiskarna kan ofta hamna i komplexa romantiska situationer. Eftersom han bryr sig så djupt om andras emotionella välbefinnande, har han svårt att avsluta relationer som inte fungerar. Han kan inse hur mycket att bryta ett förhållande kan skada någon, och därför har han svårt att påföra dem emotionell smärta.

I stället för att leverera en ren paus är det troligt att en Fiskare i Venus blir avlägsen och ointresserad över tiden.

Den perfekta, sanna kärleken till en Venus i Fiskmannen är en kvinna som anammar traditionella ideal, inklusive kvinnans roller, äktenskap och ovillkorligt stöd för honom. Han vill ha en älskare som kommer att komplettera honom och visa uppenbara tecken på kärlek och tillgivenhet utan att be om något i gengäld. Han är en riktig romantiker, och det visar sig.

Fusk i kärlek

En av Venus största och mest betydelsefulla fall i fiskmannen är att han är benägen att fuska och älska affärer. Eftersom Venus är planeten för attraktion och kärlek, och Fiskarna är kärlekens gudinna, är en Fiskmänniska i Venus en som sannolikt kommer att vara otrogen.

Det finns dock inget hatligt om hans handlingar. Även om han har förmågan att vara helt lojal och trogen kan han påverkas starkt av sin omgivande miljö; nämligen de människor han umgås med.

En sak att se upp för med en Venus i Pisces-mannen är det kvinnliga företag som han håller. Om han har kvinnliga vänner är det en stor röd flagga. Den som han tillbringar tid med kan ändra sin syn på sitt förhållande bara genom att trivas med honom och visa honom viss tillgivenhet.

Berusande miljöer kan väcka hans önskningar och utlösa hans behov av att glädja människor känslomässigt. Han är inte alls en kämpe eller en försvarare, så det är inte svårt för en annan kvinna att förföra honom.

Vänskap

Som en empatisk och snäll individ är en fiskmänniska i Venus känd för att utveckla långvariga vänskap. Hans tankeväckande sätt får honom att gå ut ur hans sätt att hjälpa andra. Detta drag sträcker sig till djur såväl som människor.

Den här mannen är en utmärkt lyssnare. Han är den typ av vän som kommer att höra om en svår situation och avsiktligt fråga om det för att se hur han kan hjälpa. Detta är mestadels ett positivt karaktärsdrag, även om det ofta får honom att trassla in sig och överdrivet i vissa situationer.

Eftersom han är så snäll och villig att göra vad han kan för andra, var fiskarna i Venus sannolikt barn som blev mobbade. De är inte kämpar och försvarar sig verkligen inte ofta. Det är dock troligt att de har hittat styrka under vägen när de växte upp.

Många fiskmän i Venus är känsliga för att koppla ihop sig med inte så bra vänner som utnyttjar dem. Det är viktigt att dessa män hittar omtänksamma individer att binda sig till - människor som bygger dem upp snarare än att dränera dem känslomässigt.

Lekfull drömmare

För att gå hand i hand med sin romantiska affinitet är en Fiskmänniska i Venus också mycket lekfull, charmig och generös. Hans personlighet är smittsam och han älskar att dela sina galna drömmar och idéer med andra - speciellt om de får dem att le.

Även om det är bra att uppmuntra hans kreativitet, kan en Fiskman i Venus lätt bli distraherad av hans drömmar och fantasier. Hans drömmar leder snabbt till dagdrömmar, som lämnar honom med en mängd aktiviteter och plikter som han kanske har undvikit. Han tycker ofta att den verkliga världen är för tråkig, men i slutändan får han problem med auktoritetspersoner i sitt liv.

Även om han kan verka lat och ofta kan sakna ambitioner, är Venus in Pisces mannen en glädje att vara med. Du kan inte vara arg på honom så länge, för han låter inte gå för många minuter utan att dra från sin lekfulla natur en gång till.

Intuitiv

Venus i Fiskarna är fantastiska läsare av andra. De kan tillbringa lite tid med en annan person och enkelt ta reda på vad de handlar om. Han kan berätta vad som verkligen motiverar någon, även utan att de säger det. Han stämmer mycket överens med de djupaste önskningarna från dem omkring honom.

En Fiskman i Venus är så intuitiv att det är utmanande att dra ullen över ögonen. En av anledningarna till att han värdesätter ärlighet så mycket är att han kan berätta för någons sanna avsikter. När någon försöker ljuga för honom vet han det och tar det inte så bra.

I vissa fall kan en Fiskman i Venus förvandla sin intuition till en annan världsupplevelse. De har ofta förmågan att se våra sinnen så djupt att de kan ansluta mellan världar, vilket leder till galna historier. Vissa antas också ha psykisk förmåga. Naturligtvis, för att dessa män är kända för att vara drömmare med vild fantasi och flyktiga personligheter, tar inte många dessa upplevelser på allvar.

Lärande och tillväxt

När det gäller att vara en Venus i Fiskarna finns det många möjligheter för tillväxt och personlig utveckling. Män i denna astrologiska kategori bör använda kärlek som en lärande upplevelse.

Eftersom de har en så djup önskan om en riktig koppling kan kärlek vara tuff för dem. De bör lära sig att känna igen både sina styrkor och sina svagheter och vara villiga att identifiera röda flaggor vid första dejten. Dessa män måste också lära sig att skära av saker när de inte går rätt, snarare än att stränga med någon av rädsla för att skada dem.

Venus i Fiskarna bör också lära sig att finslipa sin intuitiva natur genom att tysta sitt inre ljud ibland. Om du känner att du är en av dessa män som har en psykisk förmåga, måste du särskilt kunna ställa in det vita bruset och lyssna på dig själv oftare.

berätta för en tjej hur vacker hon är

Kom ihåg att behandla ett trasigt hjärta som ett brutet ben. Med tanke på hur mycket en fiskmänniska i Venus sätter sig där ute för kärlek är det ingen överraskning att han skadas mycket. Han måste lära sig att ge sig själv tid och utrymme att läka och växa innan han hoppar i djupänden direkt igen.

Han måste också hitta ett kreativt utlopp för att uttrycka sig på ett hälsosamt sätt. Han måste ta en paus från att älska andra för att älska sig själv och utveckla sin fulla potential.

0aktier