Vidya Balan fick utstå kroppsuppfattningsproblem när hennes vikt blev en 'nationell fråga'

Vidya Balan avslöjade hur hon släppte dessa osäkerheter

Bollywoodstjärnan Vidya Balan ser tillbaka på tiden då hon skämdes på kroppen och förlöjligades för sin stilkänsla.

Öppnar upp till eTimes om hennes kamp med kroppsuppfattning, den Mission Mangal star avslöjade hur hon släppte dessa osäkerheter.'Det var viktigt för mig att ha gått igenom det jag gjorde. Det var väldigt offentligt och på den tiden var det så oöverstigligt. Jag kommer från en icke-filmfamilj. Det fanns ingen som sa till mig att dessa faser inte varar. Min viktfråga hade blivit en nationell fråga, sa hon.'Jag har alltid varit en tjock tjej; Jag skulle inte säga att jag är i ett skede där min fluktuerande vikt inte stör mig alls längre. Men jag har kommit långt. Jag har haft hormonproblem hela mitt liv. Under längsta tid hatade jag min kropp. Jag trodde att det hade svikit mig. De dagar jag var under pressen att se mitt bästa ut, svällde jag upp mig och jag skulle bli så arg och frustrerad, fortsatte hon.Angående hur hon lyckades släppa dessa osäkerheter sa Vidya: 'Vad som hände är att jag började älska och acceptera mig själv lite mer varje dag och därför blev jag mer acceptabel för människor.

De började överösa mig med kärlek och utmärkelser och uppskattning och allt det där. Med tiden accepterade jag att min kropp är det enda som håller mig vid liv, för den dagen min kropp slutar fungera kommer jag inte att vara med.

Jag är mycket tacksam för min kropp. Det spelar ingen roll vad jag har gått igenom, jag lever på grund av den här kroppen. Det är blod och ben. För varje dag har jag börjat älska och acceptera mig själv mer, men det har inte varit lätt. Du måste fejka det tills du gör det, tillade hon.