Bröllop Toast Exempel

bröllop toast exempelEtt bröllopskål är en mycket viktig del av alla bröllopsmottagningar. Oavsett om du har blivit ombedd att förbereda en skål i förväg eller om du känner dig inspirerad att plötsligt stå upp och rosta bruden och brudgummen, här är några citat som hjälper dig att ge en skål som alla kommer att älska. Från exempel på bröllopskål från en förälder till sådana som är religiösa eller roliga, du kan hitta några inspirerande ord som passar perfekt för ditt eget bröllopskål.

Bröllop Toast Exempel

1. Denna speciella och oförglömliga natt är en lycklig firande av ett perfekt par människor som är så djupt och unapologetically kär i varandra. Låt oss alla ta en stund att lyfta glasögonen till [bruden] och [brudgummen.] Låt oss skåla till den otroligt spännande vägen som ligger framför dem.2. [Brud,] så länge jag har känt dig, har du alltid varit någon som har kunnat hitta glädjen i allt. Jag är så glad att du kan dela denna förmåga att se glädjen i allt med [brudgummen.] Må ditt liv tillsammans vara glatt och fullt av kärlek.3. [Bruden] och [brudgummen] har båda hedrat mig genom att inkludera mig i deras bröllop idag, och jag vet att ni alla också känner er hedrad över att vara en del av detta speciella tillfälle. Från en vacker ceremoni till en mycket rolig mottagning och utsökt mat kan jag inte tacka dig nog för att du inkluderade oss i din speciella dag. Låt oss alla lyfta ett glas och skålar mot den nya herr och fru.4. Att titta på [brud] och [brudgum] tillsammans har förnyat min tro på sann kärlek. Jag är så hedrad att få vara en del av denna speciella dag. Låt oss skåla för de två personer som har fört oss alla i detta rum hit idag.

5. Till [bruden] och [brudgummen] kan du alltid finna tröstande styrka och oändlig lycka hos varandra. Snälla gå med mig när jag lyfter ett glas till dessa två nygifta.

6. Kom ihåg [brud] och [brudgum] att kärlek inte handlar om hur mycket du säger 'Jag älskar dig.' Det handlar om vad du gör för att bevisa det. Må du fortsätta visa din kärlek till varandra varje dag. En skål för er två på din bröllopsdag.

7. [Brud] och [brudgum,] kan ni finna glädje med varandra varje dag från och med denna dag. Grattis och kom alltid ihåg den här speciella dagen, eftersom det är dagen som förde er två som man och hustru.

8. Här är brudgummen med en brud så rättvis, och här är en brud med en brudgum som är så sällsynt.

9. Må ni två vara fattiga i olycka och rik på välsignelser. Här är en underbar bröllopsdag och ett ännu mer underbart äktenskap.

10. För att verkligen kunna uppleva värdet av glädje måste du ha någon speciell att dela och uppleva den med. Vilken underbar sak är det då, till och med ett mirakel, att ni två har hittat varandra. Grattis och till dig, jag lyfter upp mitt glas.

11. Redan före denna dag har jag sett [brud] och [brudgum] bli kär igen och igen många gånger. Det är receptet på ett lyckat och lyckligt äktenskap. En skål för er båda, jag vet att jag talar för alla i det här rummet när jag säger att vi alla önskar er ett långt, hälsosamt och lyckligt liv tillsammans.

12. Från och med denna dag kommer du inte att vara ensam. Som man och hustru kommer ni alltid att ha varandra. Och du kommer också att ha dina familjer och vänner att erbjuda sitt stöd på vägen. Grattis till en härlig brud och brudgum på en så vacker dag.

13. Att älska, skratta och ett lyckligt nog. Till [bruden] och [brudgummen] börjar din saga bara.

14. Till den underbara bruden och brudgummen, här är mina önskningar till dig. Må du alltid ha en plats att ringa hem och kan du alltid vara omgiven av dem du älskar.

15. Må du alltid ha väggar för vinden, ett tak för regnet, te vid elden, skratt för att muntra upp dig och allt som ditt hjärta önskar. Grattis [brud] och [brudgum.]

16. Till ett par som vi alla känner, beundrar och älskar av hela vårt hjärta. Vi önskar alla det bästa för dig och vi skålar för din hälsa och lycka.

17. Vad är kärlek i alla fall? Det är oförutsägbart, ibland är det väldigt lite meningsfullt. Men det är det starkaste i världen och jag är så glad att ni två älskar varandra som ni gör. Skål till bruden och brudgummen. Må din kärlek fortsätta att lysa och fungera som ett led i hopp för oss alla.

18. Att kunna hitta din själsfrände är en sann välsignelse. Låt oss lyfta ett glas till bruden och brudgummen. Tack för att du delar din välsignelse med oss ​​alla.

19. Jag tror att det är säkert att säga att vi alla kommer att se tillbaka på denna speciella dag med kärlek. Grattis, [brud] och [brudgum,] och här är till ett nytt kapitel i dina liv.

20. Jag vill ta tillfället i akt och gratulera er två till ert äktenskap. När ni båda blir äldre tillsammans, kom ihåg att hjärtat som älskar alltid är ungt. Så kom aldrig ihåg att vara ung i hjärtat tillsammans. Det är det som kommer att hålla din kärlek fräsch och spännande, till och med 30 år från idag.

21. Till [bruden] och [brudgummen], må din kärlek vara lika oändlig som dina vigselringar.

22. Till [bruden] och [brudgummen] som vi alla älskar så varmt: må din kärlek till varandra springa så djupt som havet och dina bekymmer vara lika lätta som havets skum.

23. Skål för bruden och brudgummen, kan du ha en lycklig smekmånad. Må du ha ett lyckligt liv och njuta av din tid som makar utan strid.

24. Här är till mannen och här till frun. Må ni två vara älskare för livet.

25. Låt oss rosta på brudens hälsa, låt oss rosta på brudgummens hälsa, låt oss skåla mot den som band, och låt oss lyfta ett glas till alla i det här rummet.

26. När du firar denna lyckliga dag i ditt liv, kom ihåg att de bästa dagarna återstår. Under tiden, låt oss lyfta ett glas till ditt äktenskap och till din hälsa och lycka.

27. När kärlek styr ditt hjärta är allt möjligt. Här är bruden och brudgummen, vi vet alla att de kommer att göra fantastiska saker tillsammans.

28. Vi är alla otroligt lyckliga att ha kunnat bevittna den enorma och gränslösa kärlek som ni båda delar. Låt oss lyfta ett glas till [bruden] och [brudgummen] och deras oändliga kärlek.

29. [Brud] och [brudgum] förtjänar tre jubel för deras ständiga engagemang för varandra. Beslutet att gifta sig är inte ett som görs lätt och jag vet att deras bästa år ligger framför dem. Hipp hipp hurra! Hipp hipp hurra! Hipp hipp hurra!

30. När du har turen att hitta den som får ditt hjärta att sväva, din enda sanna kärlek, ska du aldrig låta dem gå. Och [brud] och [brudgum] har gjort just det. Grattis till er båda.

31. Här är bruden och brudgummen med hjärter av guld, må deras kärlek fortsätta växa när de blir gamla.

32. Låt oss alla rosta ett äktenskap som kommer att vara starkt och bestående.

33. När dagarna och åren går, låt oss alla komma ihåg denna dag som den speciella dagen där [brud] och [brudgum] förkunnade sin odödliga kärlek till varandra.

34. [Brud] och [brudgum,] på denna speciella dag, jag önskar er båda en livstid av lycka tillsammans. Din bröllopsdag är verkligen en som vi alla kommer att komma ihåg.

35. Kärlek tror, ​​håller ut och hoppas. Och framför allt misslyckas aldrig kärleken. Låt oss alla lyfta ett glas till [bruden,] [brudgummen,] och den oföränderliga kärleken som de delar.

36. När ni två börjar detta nya liv tillsammans som ett gift par, kom bara ihåg det här: var vänliga mot varandra så kommer din kärlek att vara en livstid.

37. Grattis till nygifta på denna speciella dag. När du ger dig ut på den här nya resan tillsammans, kom alltid ihåg att kärlekens första plikt är att lyssna.

38. Det finns inget botemedel mot kärlek utan att älska mer. Kom ihåg detta varje dag, för nu är du man och hustru. Jag vet att jag inte är ensam i det här rummet när jag säger att jag önskar er inget annat än de bästa minnena på många år som ni kommer att ha tillsammans.

39. Kärlek, när den är verklig, är allt som är knäckt för att vara. Det är därför människor kan vara så cyniska om det. Men ibland måste du kämpa för kärlek eller göra uppoffringar och ta risker för det. Men det kan vara värt risken. Med kärlek måste du ibland vara orädd och stark. Och [bruden] och [brudgummen] har båda visat alla dessa egenskaper och mycket mer. Låt oss alla lyfta ett glas till deras framtid tillsammans.

40. Kärlek är något som vi alla kan använda lite av. Och mellan dem två har [brud] och [brudgum] mycket kärlek att gå runt. Tack för att du delar den kärleken med oss ​​alla denna speciella dag och tack för att du bjöd in oss att bevittna denna stora kärlek som du har.

41. Låt oss alla lyfta ett glas till ett vackert bröllop, två underbara människor och den kärlek som de har till varandra.

ha en bra dag på jobbet dikt

42. Här är ett råd till er två kärleksfåglar på din bröllopsdag: sluta aldrig skratta, även om skämtarna inte är så roliga.

Roliga bröllopsskålar

43. Äktenskap är alltid en workshop i den meningen att mannen är den som arbetar och frun är den som handlar. Men på allvar är äktenskapet en balans, oavsett vilka roller man och hustru tar. Så länge du kommer ihåg att respektera och älska varandra kan du aldrig gå fel. Låt oss rosta till äktenskapet mellan [bruden] och [brudgummen.]

44. Äktenskap är ett intressant arrangemang som gör att du kan irritera den ena speciella personen resten av ditt liv. Men det är så värt det när du verkligen älskar varandra. Grattis till [bruden] och [brudgummen,] må de fortsätta att irritera varandra i många år framöver.

45. Lojal, ärlig, rolig, omtänksam ... men tillräckligt om mig. Jag är här för att prata om brudgummen! Han är någon som jag ser upp till, vars kärlek inspirerar mig, och jag tror att han hittade sin perfekta match i [bruden.] Låt oss alla höja en skål för dem två.

46. ​​Grattis till den nya, lyckligt gift Herr och Fru ___________. Glöm aldrig vad som gjorde dig galen på varandra och gör inte varandra för galen.

47. [Brudgummen] stal [brudens] hjärta, så hon stal hans efternamn. Sammantaget skulle jag säga att saker och ting fungerade ganska snyggt. Låt oss skåla för dessa kärleksfåglar på deras bröllopsdag.

48. Grattis, [brud] och [brudgum.] Tänk bara på detta när du börjar ditt gift liv tillsammans: äktenskap är ett förhållande där en person alltid har rätt och den andra personen är mannen!

49. De säger att en man är ofullständig tills han är gift och slår sig ner. Efter det är han klar. Grattis, [brud] och [brudgum] till ditt äktenskap.

50. Med äktenskapet kan du irritera en speciell person under resten av ditt liv. Dra nytta av det så mycket du kan. Grattis till bruden och brudgummen!

51. [Brud] och [brudgum,] när du bosätter dig i ditt gifta liv tillsammans, kom ihåg de fyra magiska orden som kommer att hålla alla äktenskap starka: 'Jag ska diska.'

52. Kärlek är en tillfällig galenskap som kan botas av äktenskapet. [Brud] och [brudgum,] tack för att vi alla är här för att bevittna din underbara bröllopsdag. Låt oss lyfta ett glas till hälsan och lyckan hos dessa lyckliga nygifta.

53. Människor vill alltid säga att kärlek är blind, men det tror jag inte alls på. När allt kommer omkring kan alla som någonsin har varit inom 20 mils radie av detta par tydligt se hur mycket kär [brud] och [brudgum] är. Jag skulle vilja skåda dessa två nygifta, att deras kärlek alltid kommer att vara lika strålande som solen och att den här kärleken bara blir starkare för varje dag som går.

Föräldrar bröllop skålar

54. Som någon som har sett [brudgummen] växa från en vacker baby till en fin ung man, kan jag inte vara mer nöjd med den underbara personen som han har valt att tillbringa resten av sitt liv med, en härlig ung dam som jag är nu turen att ringa min svärdotter. Hon är vacker både inifrån och ut och vi kunde inte ha turen att känna henne, än mindre kalla henne en ny familjemedlem. Låt oss skåla för min son och hans nya brud.

55. När du är förälder vill du ha det bästa för ditt barn. Lyckligtvis hittade min son det bästa när han hittade [bruden.] Gå med mig, alla, när jag skålar mot min son och min nya svärdotter.

56. Som förälder har jag ofta oroat mig för att min dotter skulle vara okej, att hon skulle göra bra saker och att hon aldrig skulle vilja ha någonting. Mest av allt bad jag alltid för hennes lycka. När jag tittar på henne och [brudgummen] kan jag säga att jag är övertygad om att de två kommer att få ett fantastiskt liv tillsammans och åstadkomma många saker som man och hustru. Och jag vet att de två kommer att fortsätta att vara väldigt glada i varandras företag.

57. Hej allihopa. Jag är mor till [bruden.] Det sägs att när deras barn hittar sann kärlek, finner deras föräldrar sann glädje. Här är till din glädje och till vår också.

58. När jag står här idag på mitt barns bröllop undrar jag vart tiden har gått. Jag minns dig fortfarande som barnet som jag blev kär i. Och att se dig växa har varit en välsignelse. Jag är så glad att du har hittat någon som du kan tillbringa resten av ditt liv med

59. Det har varit många gånger och oräkneliga fall genom åren som jag trodde att jag inte kunde vara stoltare över mitt barn. Idag råkar vara en av dessa dagar. På din bröllopsdag kunde jag inte känna mig stoltare och jag kunde inte vara lyckligare för dig. När jag tittar på dig och personen du älskar, som du har gjort detta åtagande för, är mitt hjärta otroligt fullt av glädje och jag har lugn att veta hur lycklig du är. Jag vet att ni tillsammans kommer att fortsätta att göra stora saker tillsammans, den här gången som man och hustru.

60. Som mamma har jag ofta orolig för mitt barn. Även om han / hon inte längre är barn längre. Det spelar ingen roll hur smarta eller kapabla de är, du undrar alltid om de kommer att vara okej. Och medan en mamma aldrig slutar oroa, är mitt sinne och mitt hjärta lugnt eftersom [bruden] och [brudgummen] har hittat varandra. Och när jag ser kärleken de har till varandra, tillgivenheten och respekten som finns där vet jag att min dotter / son kommer att bli bra. Grattis till er båda på bröllopsdagen.

61. [Brud,] du har alltid varit min stolthet och glädje. Så du kan föreställa dig att jag under åren alltid undrat vem som någonsin skulle vara tillräckligt bra för dig, en tjej som var så smart, så vacker och så ren av hjärta. Och jag tror att vi hittade det svaret i [brudgummen.] Att se hur glad han gör dig gör mig lyckligare än du någonsin kan veta. Grattis till er båda.

Du kan också njuta av vår Matron of Honor Speech Exempel.

Religiösa bröllopskålar

62. Det sägs ofta att äktenskapet är en gåva från Gud själv. Den lycka som ni båda har tillsammans är ett resultat av den välsignade gåvan. Tack båda för att ni delade er lycka och kärlek med oss ​​alla denna speciella dag.

63. Att hitta verklig kärlek i denna värld är den största välsignelse som någon av oss någonsin kan hoppas på att få. När jag tittar på [bruden] och [brudgummen] kan jag se hur välsignade de är och hur ren deras kärlek är, och jag kan säga att vi alla är otroligt välsignade och lyckliga att ens känna dem och kunna dela denna speciella dag med dem.

64. Vad Gud har förenat idag, låt människan inte skilja. Gå med mig, alla gratulerar [bruden] och [brudgummen] till denna välsignade dag.

65. Till [brud] och [brudgum] må de hedra Herren med sitt äktenskap och sin kärlek till varandra. Låt oss alla lyfta ett glas till deras lycka och hälsa.

66. Må Herren lära [bruden] och [brudgummen] att stå tillsammans genom allt som kommer deras väg. Låt oss rosta på hälsan hos dessa nygifta.

67. Grattis, [brud] och [brudgum.] Jag vet att jag inte är ensam när jag säger att jag önskar att alla Guds välsignelser ska ges er.

68. Idag har [brud] och [brudgum] ägnat sig åt varandra i kropp, själ och själ. Att vi alla har kunnat bevittna detta är verkligen en välsignelse. Låt oss lyfta ett glas till den nya bruden och brudgummen.

69. Låt oss glädja oss över kärlekens välsignelse som [bruden] och [brudgummen] delar. Deras äktenskap är en fast förklaring om sin kärlek inför sina nära och kära och Gud. Grattis till ett par som vi alla är mycket välsignade att veta.

70. I livet kan Gud ge oss många välsignelser, men den största av alla måste vara kärlek. Vad är vi utan? Ingenting. Och så, genom att ha varandras orubbliga kärlek, har [bruden] och [brudgummen] allt. Låt oss alla rosta på den kärlek som [bruden] och [brudgummen] delar.

404aktier