Westworld Säsong 3 Avsnitt 8: Finale Spoilers! Officiell kampanj och releasedatum

Titeln på Westworld säsong 3 avsnitt 8 är Crisis Theory. Den här serien är redo att avslöja den episka avslutningen av den här säsongen. Säsongsfinalen kom tidigare den här gången jämfört med de två föregående säsongerna. Fansen är lite upprörda över det tidiga eftersom de har väntat länge på att se den tredje delen. Vi vet dock att den fjärde säsongen kommer att hända. Men återigen, vi måste vänta länge för att se den. Det sista avsnittet av denna show avslöjade så mycket information om karaktärerna och historien och satte perfekt scenen för säsongsfinalen. I den här artikeln kommer tittarna att läsa varenda detalj om den stora säsongsfinalen i den tredje delen av den här serien.

han säger att han älskar mig men jag känner inte det

Finalen för säsongens officiella kampanj!

HBO släppte den officiella trailern för den kommande säsongsfinalen. Och bara genom att ta en titt på kampanjen kan vem som helst säga att det kommer att bli en jäkla final. Bernard inledde kampanjen med att säga: Det som är på väg att hända kommer alltid att hända. Fansen kan också höra ständiga fraser som Rädda världen och se några svärdslagsmål och mycket action. Trailern retar den ultimata uppgörelsen mellan Maeve och Dolores i säsongsfinalen. Det lovar att det sista avsnittet av den här säsongen kommer att vara fyllt med spännande och fantastiska ögonblick.

Här kan våra läsare kolla in den officiella kampanjen.

Westworld Säsong 3 Avsnitt 8: Finale Spoilers!

HBO fortsätter att följa sin tradition att inte ge någon information innan avsnittet. Sammanfattningen av det sista avsnittet visar sig vara densamma. Den lyder, Dags att möta musiken. Ja, det är allt. Kampanjen gav dock mycket information om säsongsavslutningen. I Westworld säsong 3 avsnitt 8 ser fansen en episk kamp mellan Maeve och Dolores. I förra avsnittet räddade Caleb Dolores och gav henne en ny kropp. Nästa avsnitt kommer äntligen att avslöja Maeves verkliga avsikter, och det kommer definitivt att skapa mycket kaos.Säsongen kommer att bestå av galna episka ögonblick för tittarna. Vissa gillar att William hittar sitt syfte, Caleb möter Serac och Dolores, och Maeves ultimata uppgörelse. Antingen var allt detta alltid menat att hända, eller så har Dolores känt en verklig förändring i mänskligheten för första gången. Eftersom skaparna redan tillkännagav den fjärde säsongen, är det därför mer sannolikt att den här säsongsfinalen slutar med en cliffhanger och lägger en handling för nästa säsong. Hur det än kommer att sluta, men det kommer utan tvekan att föra med sig kaos.

HBOdu är allt jag behöver citat

Westworld Säsong 3 Avsnitt 8: Utgivningsdatum

Ännu en briljant säsong av en av de bästa sci-fi-serierna närmar sig sitt slut. Fansen borde bättre förbereda sig för att se ett intensivt avsnitt fullt av action och spänning. Westworld säsong 3 avsnitt 8, säsongsfinalen, kommer att visas på våra TV-skärmar den 3 maj 2020 på HBO.