Vad man ska göra när en kvinna spelar svårt att få

Vad ska du göra när en kvinna leker hårt för att få med dig? Du känner typen - en kvinna som får dig att vilja ge upp av rädsla för att avvisas upprepade gånger av henne. Jag pratar inte om en kvinna som direkt har sagt att hon inte gillar dig. Jag pratar om en kvinna som visar intresse för dig, men som gör det till en utmaning att få henne eller vinna henne.[poll id = ”2 ″]

Vad man ska göra när en tjej spelar svårt att få

Hur man ser på situationenDet kan vara frustrerande när enkvinna

spelar svårt att få
. Hon kan skicka blandade signaler, få dig att tvivla på dig själv och få dig att må dåligt när hon avvisar dina framsteg. Ingen gillar att må dåligt när de jagar någon annan, och det kan så småningom få dig att ge upp kvinnan som spelar hårt för att komma vidare till en annan kvinna.Men en kvinna som spelar svårt att få kan vara värt utmaningen! Hon kanske ser till att du är en kille som är värd henne, och som visar mycket självförtroende, vilket är något du borde vilja ha hos en kvinna.Hon försöker också se till att du verkligen gillar henne och att du inte bara försöker komma in i hennes byxor för en one night stand eller något.

Kort sagt, hon ser till att du är en kille som passar det hon letar efter, och det kommer att resultera i en bättre dejtingupplevelse och förhållande i slutändan.

Så titta på kvinnan som spelar hårt för att få som en positiv utmaning istället för en kvinna som får dig att ifrågasätta varje drag du gör. Var inte hård mot dig själv. Fortsätt gå framåt och försök att räkna ut ett sätt att röra dig förbi hennes hårda yttre och hitta den mjuka platsen där hon äntligen ger efter och börjar värma upp för dig.

Dina mål när en kvinna spelar svårt att få - och hur man når dem

Det finns några huvudproblem som uppstår när en kvinna leker hårt för att få med dig. Låt oss prata om dem och hur vi kan övervinna dem.

1. Få henne att visa att hon är intresserad

Vanligtvis är hennes indikation på att hon är intresserad vad som ger dig signalen att närma sig henne och försöka få hennes nummer. Men när hon inte ger dig några tecken på att hon är intresserad, kan det vara svårt att gå in för tillvägagångssättet.

Här är saken: kvinnor vet att du kollar dem. Alltid. Lura dig inte själv. Så om hon inte ger dig någon signal alls, är det bättre än ett smutsigt blick eller att hon springer iväg från dig helt. Med andra ord, om du är intresserad och hon inte har dragit sig tillbaka, kan hon bara testa vattnet för att se hur intresserad du verkligen är och om du ska närma dig henne trots att hon inte har gett dig en tydlig signal .

Om du tar för lång tid att närma dig h

hon kan ge dig en liten signal för att ta dig in. Men en kvinna som spelar hårt för att få kommer sannolikt att ge dig ingenting alls, så det är ditt jobb att flytta in och testa vattnet. Närma dig henne och håll konversationen lätt och rolig. Om hon håller en konversation med dig, har du hennes intresse, men det har du inte henne än.

Om du ska träffa kvinnan igen, kommer några PUA-killar att säga att du ska undvika att be om hennes nummer nu. Detta kommer att göra henne mer intresserad av dig och ge dig mer makt över henne.

Men med en kvinna som spelar svårt att få, kommer denna taktik sannolikt bara att få henne att bekräfta det värsta om dig (du är inte riktigt intresserad av henne) och gå vidare till en annan kille. Så be om hennes nummer och se vad som händer. Om hon säger nej, gör inte så mycket och låt henne ge dig sitt nummer när hon är redo.

Fortsätt att ha samtal med henne och fortsätt att hålla det lätt men visa henne att du är intresserad av henne. Så småningom kommer hon att gå med på att ge dig sitt nummer och gå ut med dig. Tålamod är verkligen en dygd i detta fall.

2. Komma till första dejten

Vad man ska göra när en kvinna spelar svårt att få

Om du får hennes nummer men hon inte svarar på ditt samtal direkt, oroa dig inte för det. Hon gav dig numret och hon är intresserad, men hon spelar hårt för att få vilket innebär att hon inte kommer att svara på ditt samtal och går med på att träffa dig i morgon. Hon har redan förbundit sig att ta lite tid med detta, och du borde också.

Det är dock viktigt att inte vänta för länge med att ringa henne. Om du gör det kanske hon tror att du inte är intresserad av henne. Ring henne och om hon inte svarar låt henne veta kommer du att försöka om några dagar. Chansen är stor att hon kommer att svara den tiden.

Tricket är att fortsätta försöka. Om hon inte direkt har sagt till dig att hon inte är intresserad, spelar hon förmodligen fortfarande hårt för att komma och testar för att se hur långt du kommer att gå.

Det finns en punkt där du antagligen borde ge upp. När en kvinna spelar svårt att få, kommer hon inte att undvika dina samtal på flera veckor. Om det händer är kvinnan förmodligen inte intresserad av dig eller har så mycket att hon inte har tid att komma in i ett förhållande. Om några veckor har gått kan du gå vidare till en annan kvinna.


Annars bör du gå till ditt första datum inom en vecka eller två, så gör dig redo för det!

3. Att göra första dejten framgångsrik med en kvinna som spelar svårt att få

Det första datumet för en kvinna som spelar svårt att få handlar om att känna dig ute och avgöra om du är en kille som hon kan se sig själv med på lång sikt. Kortfattat, det är precis som alla andra första dejten du någonsin kommer att fortsätta! Håll ögonen öppna för lite galet beteende på första dejten det indikerar att hon inte bara spelar hårt för att få, hon är faktiskt inte en kvinna du kommer att göra vilja att få!

Allt du kan göra är att vara charmig och intressant på dagen. Om hon gillar dig kommer hon att gå med dig igen eller åtminstone gå med på att prata med dig snart.

Det blir inte lätt när man träffar en som spelar svårt att få.

Vissa kvinnor kommer att träffa dig efter första dejten.

Vissa kvinnor vill gärna träffa dig varje dag efter din första träff.

Men en kvinna som spelar svårt att få kommer att vilja ta det långsamt, och du måste vara med i det under lång tid om du vill vinna henne.

Några första råd som hjälper dig att bli mer framgångsrik med alla tjejer - även en tjej som spelar svårt att få

Om hon inte visar mycket intresse för dig

Om hon går med på att gå ut med dig och hon svarar på dina samtal, men hon inte visar mycket intresse för dig, oroa dig inte för det. Bara för att hon inte hoppar över dina ben nu betyder det inte att hon inte kommer att hoppa över dem i framtiden.

Så förstör inte dina chanser med henne genom att vara oförskämd, eller förfölja henne eller spela spel med henne. Låt istället saker utvecklas naturligt och stanna kvar i spelet så länge du känner dig bekväm.

Om hon inte kommer runt efter en månad eller så kanske du vill gå vidare eftersom det inte nödvändigtvis är en kvinna som spelar svårt att få - det är en kvinna som spelar dig .

En kvinna som leker hårt för att få försöker INTE spela dig för en dår. Hon försöker inte leda dig vidare och få dig att tigga för henne. Hon ser helt enkelt till att du är en man som verkligen är intresserad av henne och villig att vänta en kort tid på henne.

Lita på din instinkt om detta. Om du känner att du leds och spelas, hitta en annan kvinna. Men om du känner att du gör framsteg, och hon är värt att vänta, stanna kvar och se vad som händer. Låt dig bara inte gå på eller användas av henne.

Poängen är att de flesta kvinnor vill att en kille ska anstränga sig för att få dem. En kvinna som spelar hårt för att få en kille som verkligen kommer att lägga lite ansträngning för henne och visa henne att han bryr sig. Om du gör det har du en god chans att vinna henne.

sexting historier att skicka till en kille
5aktier