Vad betyder det när en kille kallar dig baby?Många kvinnor hatar det när en kille ringer henne. Vissa män använder det som ett smeknamn för sin tjej och andra som en halt upphämtningslinje.

Har du någonsin undrat vad han menar när han kallar dig baby?Vad betyder det när en kille kallar dig baby

Så varför använder han termen baby?Så många män verkar använda ordet baby eller baby när de talar till en kvinna. Det kan ses både positivt och negativt. I en relation, när en kille kallar dig baby, är det vanligtvis smickrande. Chansen är stor att du kommer att kalla honom babe tillbaka.Men när en konstig man kallar dig baby kan det vara helt enkelt läskigt.

god natt bilder för whatsapp

1 - Han älskar dig djupt och kallar dig baby för att det är ett sött smeknamn när du är i ett förhållande

När du träffar en kille och han inte använder ditt riktiga namn och kallar dig baby, betyder det istället att han älskar dig. Kvinnor älskar att kallas baby i denna situation. Det är ett enkelt sätt för en kille att visa att han älskar dig och inte är rädd för att ropa ut det till världen.

Du har inget att oroa dig för om det här är din situation.

2 - Han tycker att du är supersöt

En annan anledning till att en man kan kalla en kvinnabarn är att han tycker att du är het och vill meddela dig. Den här är inte nödvändigtvis dålig. Följ din tarm, och om det smyger dig ut, fortsätt bara.

3 - Mr. Player Calling Every Girl Baby

Det finns egoistiska killar där ute som älskar att fånga uppmärksamhet genom att kalla nästan vilken kvinna som helst baby. Till exempel, om du är i baren och en kille ringer dig baby, se till att du räknar ut hans avsikter förr än senare.

Det sista du vill är att vara ansluten till en sleazy player. Skicka honom på väg om det är vad du misstänker.

Normalt får attraktiva kvinnor detta från spelare, och det betyder att du måste ha din vakt. Be honom tala med dig med ditt riktiga namn. Om han inte gör det, sparka honom till trottoaren.

4 - Han kunde vara mer intresserad av att ta dig till sängs

Den här låter lite konstig, men det är sant. Många killar har tron ​​att när de börjar kalla dig älskling kan de ta dig till sängs. Du är bäst att undvika dessa pojkar, såvida du inte är den typen av tjejer.

Killar som detta är farliga att vara med på. Tänk på att inte alla gentleman som kallar dig älskling är dåliga. Det är upp till dig att skilja mellan de två.

5 - Killarna tror att du redan har träffat

Den här händer mycket. En tjej umgås med en fantastisk kille, går på massor av datum, men de är ännu inte ett formellt par. Plötsligt börjar han sms till ditt barn, och du kanske eller kanske inte tänker på det för att du verkligen har det bra tillsammans.

Ofta betyder det att han har drivit sitt tänkande till flickvänläge med många antagande åtgärder.

Vad ropar detta till världen? Tja, om du går på datum och han kallar dig älskling, kommer folk att tro att du är ett par, oavsett om du har meddelat det eller inte.

Ta reda på vad du vill och agera därefter.

6 - Kanske vet han inte eller glömmer ditt namn

Ibland är resonemanget bakom att kalla dig babe oskyldigt. Kanske vet han verkligen inte ditt namn och han vill få din uppmärksamhet.

Du kanske är ute med en massa vänner, och han känner dig verkligen inte, så för att du ska veta att han märker dig kanske han talar om dig som älskling. Tänk på det från hans sida. Han kan känna sig generad eller besvärlig för att han inte kommer ihåg ditt namn, så du kanske vill skära honom lite slack.

Inte alla tjejer kan hantera ordet 'brud'. Kom bara ihåg att ge honom fördelen av tvivel innan du bestämmer dig för att vända på honom. Annars kan det hända att du ser ut som dåren.

7 - Han vill bara se din reaktion

Ja, vissa killar är dumt barnsliga och vill bara få en reaktion från dig genom att kalla dig baby. Det här är riktigt roligt för dem när du inte gillar ordet. Den här typen av spel kommer bara att göra flickan argare, och naturligtvis kommer pojkarna att få en långsträckt skratt ur situationen.

Det är helt respektlöst och rent oförskämt.

Vad många män inte förstår är att det ibland kan vara förödmjukande att kallas baby offentligt. Till var och en sin egen.

8 - It's All About The Guy

Många pojkar har ett stort huvud som bara tänker på sig själva och aldrig om hur flickan kan känna. Ibland kommer ett slag i ansiktet att räta ut honom, men ofta vill du undvika denna typ av ego-driven man.

Att kalla dig bebis och inte bry dig om hur du kan reagera är självisk, och det visar att han saknar det omtänksamma drag.

Gå den andra vägen från den här mannen av alla rätta skäl.

Här är några tips att tänka på innan du bestämmer dig för hur du ska reagera när en pojke kallar dig baby.

Det finns inget svar på varför killar kallar flickor för barn. Du måste ansluta prickarna och förstå att det huvudsakligen beror på mannen och hans känslor eller brist på känslor för dig. Han kanske gillar dig och försöker föreslå att du blir mer än vänner.

Tänk på dessa tips när du funderar på:

1-Var uppmärksam på att se om han också kallar andra kvinnor för barn. Om en kille kallar andra människor för babe, borde du inte ta det för allvarligt. Chansen är stor att han verkligen inte menar något med det, och du är bäst att ignorera det helt.

2-Nu, om han bara kallar dig älskling, är det ett helt annat bollspel. Om den här killen inte använder ordet så ofta och verkar hålla det speciellt för dig kan det betyda något mer. Många män använder bara detta ord för sin partner eller flickvän eller kanske flickan de vill vara deras flickvän. Bara för att vara försiktig; du bör fortfarande inte ta det för allvarligt, men du kan vara försiktig optimistisk för att han har en förälskelse på dig.

NYHETSFLASH! Se till att du inte spelas!

Det finns många olika betydelser av varför en kille kallar dig baby. Det betyder att du måste skydda dig själv och ha några saker i åtanke bara för att se till att du inte slutar spela.

Ja, det finns många spelare där ute utan skam att dra nytta av situationen, och du måste se till att de inte kan korsa den linjen.

Låt oss titta på några signaler om att han troligen är en spelare:

# 1 - De agerar som om de fångar dina känslor snabbt

När en kille är för mycket i dig utanför startportarna måste du vara försiktig med att bli spelad. Det här är killarna som dyker in och går överst när de smsar dig, ringer till dig och trycker på allt till nästa nivå alldeles för tidigt.

Naturligtvis kommer du först att känna dig speciell, men påminn dig själv att det här är en fälla. Det finns ett mönster, och när du väl är van vid den här 'prinsessan' -behandlingen kommer han att börja distansera sig från dig, och detta kommer att få dig att tro att du gör något fel eller att något saknas.

Vid denna tidpunkt vet han att han kan använda dig för att få vad hans lilla hjärta önskar.

Vidta åtgärder för att se till att du inte hamnar i den här spelarfällan. Låt honom inte kontrollera dig och se till att du går iväg när du känner att du har fått nog. Framför allt, låt inte termen 'baby' smickra dig för att denna typ av man använder den av alla fel skäl.

Gör dig själv en tjänst och gå iväg snabbt.

# 2 - Tur du, du får ett smeknamn

En spelare är vanligtvis snabb att kalla dig baby och ännu snabbare att ge dig ett smeknamn. En spelare är skicklig på att vara söt i alla rätta ögonblick. Försök att inte lita på en kille som kastar smeknamnen för snabbt eller använder dem för löst.

Var försiktig försiktig eftersom det här är en stark egenskap hos en certifierad spelare, och du vill inte ha något att göra med denna typ av gent.

# 3 - Överdosera med komplimangerna

Det är okej när en pojke ger dig några äkta komplimanger. Vem gillar inte att få veta att de är vackra? Det finns dock en fin linje mellan att säga några fina saker och skämma bort dig med komplimanger. Det börjar bli läskigt!

Endast en spelare kommer att gå för långt med komplimangerna. De förstår att kvinnor älskar att få en komplimang, och de tror att om de håller dem kvar kommer de långsamt men säkert att få den kontroll de längtar efter.

Tråkigt är att denna taktik fungerar.

För att lägga till detta, om han ställer många frågor om ditt sexliv, indikerar detta starkare att han är en spelare. Det är precis vad spelare är intresserade av när allt är sagt och gjort.

Var försiktig och låt inte den här förloraren komma undan med det.

# 4 - Massor av 'han' -prat

De flesta spelare är bra skådespelare, och de älskar att göra upp traumatiska berättelser om sitt förflutna. De längtar efter all uppmärksamhet för att vara på dem och bara dem. De letar efter att du ska förbarma sig över dem och bli känslomässigt investerade i dem på grund av all den skitiga tur de har haft, varav det mesta är en stor fet lögn, förstås.

bilder att skicka till en tjej du gillar

Det är svårt att inte bli knuten till någon som har kämpat genom svåra situationer. Låt inte den här killen rulle in dig. Håll dig stark och även om du kan vara sympatisk mot dem, låt inte den här typen av samtal dra dig för djupt.

Känslor och logik blandas inte; Glöm aldrig det.

# 5 - Han är hemlighetsfull om dig

Spelare är spelare eftersom de aldrig är med bara en kvinna i taget. Så det är vettigt, om han försöker hålla din relation tyst, gör han det av en anledning. Det beror inte på att de är blyga eller inte är säkra. Det beror på att de inte vill stöta på en av sina andra honungar och måste förklara sig själva.

En säker ledtråd är när han aldrig gör ett specifikt inlägg om dig på någon av hans sociala mediasidor. Det är här hans vänner skulle lära känna allt om dig. Om han verkligen vill ha ett förhållande med dig kommer han inte att vara rädd för att andra ska få reda på det.

När är det okej för en kille att kalla dig bebis eller något annat husdjursnamn?

Jag är säker på att vi alla har haft våra erfarenheter med husdjursnamn. Och det finns tydligt tillfällen då det är okej att ringa till dig, och andra gånger är det helt enkelt inte. Det är stor skillnad mellan att vara fräsch och vänlig.

När du arbetar

När du är på jobbet befinner du dig i en professionell miljö, och det är bäst att undvika alla villkor. Hålla sig borta från honung, brud, eller kärlek . Du vill inte att det ska ses som ett kraftspel av något slag. Affär och relationer blandar sig i allmänhet inte. Håll adresseringen till grunderna. Undvik informationen och håll dig till det formella. Gör det bara mycket lättare.

Hur gammal du är och dina sexfrågor

Så vad sägs om att använda barnet utanför arbetsmiljön? Tycker du att det är okej att en främling kallar dig älskling eller älskling?

De flesta kvinnor är okej med att termen kommer från en man som är betydligt äldre. I det här fallet är det normalt okej att låta det glida.

Om en tjej kallar dig baby, kommer det troligen inte att förolämpa dig för att du vet att hon bara använder det snyggt. Följ din tarm på den här och du kommer att göra det bra.

Det handlar om plats

Enligt forskningsstudier beror det ofta på var du är ifrån om du är okej med villkoren för älskling. Om du kommer från söder är det en ganska vanlig sak att ha en helt främling som kallar dig baby, vilket betyder ingen skada.

Det är viktigt att du förstår din nuvarande omgivning innan du hoppar med pistolen och bestämmer om det är okej att bli kallad baby. Varje situation är annorlunda, och du är bäst att gå vidare med en positiv avsikt i åtanke.

Vad sägs om textmeddelanden?

De flesta är överens om att sms är kallt, och det enda sättet att värma upp det är att lägga till trevliga uttryck för älskling. Det är omöjligt att läsa ditt humör eller din röst med sms. När en kille kastar in 'brud' låter det bara mycket bättre.

Babe verkar ganska oskyldig när det gäller sms.

Vad menar babe när det kommer från en man du gillar?

Det råder ingen tvekan om att denna fråga är subjektiv och kan tolkas mycket. Studier visar att 'baby' är det mest använda husdjursnamnet där ute. Det är väldigt svårt att ta reda på vad han menar med det.

Här är vad 'baby' kan betyda om det kommer från munnen på en kille som tycker att du är super speciell.

A-ingen anledning

Många killar kommer att använda ett husdjursnamn för att adressera en tjej bara för att de tycker att det låter coolt. Han kanske kallar dig älskling för att han tycker att det låter honom charmigt och utan någon annan anledning.

Var uppmärksam på hans kroppsspråk. Om det inte tyder på att han är intresserad av dig, så är han förmodligen inte. Lyssna på vad ditt hjärta säger till dig, eftersom det oftare är rätt och du försöker ignorera det.

B-Han tycker att du är attraktiv

Det här är verkligen den mest uppenbara anledningen till att han kan kalla dig älskling. Om de faktiskt tror att du är en baby, kan de bara berätta det för dig!

Det spelar ingen roll om de säger detta direkt till dig eller bara föreslår det. Om de tycker att du är het, kommer de att kalla dig älskling.

Om du vill ta reda på om det här är sant, var uppmärksam på vad de är intresserade av. När en kille kollar på dig och kallar dig älskling, summerar det ganska mycket allt du behöver veta.

C-He flirar helt enkelt med dig

Killar kommer att använda brud när de försöker fånga din uppmärksamhet genom att flirta. Allt han försöker göra är att lossa dig och få dig med i konversationen.

Lyssna på hur de använder sin ton. Står de nära dig? Fångar de ditt öga? Alla dessa åtgärder stöder det faktum att de försöker flirta med dig för att se vart det går.

Om du vill ha det måste du hämta det!

D-He's Totally Feeling Affectionate

När en man är tillgiven mot dig kan han kalla dig älskling för att meddela att han bryr sig. Han vill bara se till att du vet det här. På baksidan kan den användas som helt enkelt platonisk. Det är där du behöver läsa in situationen och vara domare.

E-Han försöker berätta att han är väldigt intresserad

Vissa män använder ordet babe som en väg för att mäta kvinnans intresse för dem. Det är bara det säkraste husdjursnamnet där ute.

Om han kallar dig baby och pratar om sin livshistoria försöker han troligen berätta att han är intresserad av dig mer än bara en vän. De vill bara se hur du ska reagera och de menar det med god avsikt.

F-He letar bara efter din odelade uppmärksamhet

När du hör en man kallar dig baby, skjuter det lycka genom dina ådror eftersom det vanligtvis betyder att han är intresserad av dig som mer än en vän. Så är det inte alltid, men termen ger dig hopp.

Om han säger det när du pratar med en annan man är det troligt för att han vill få din uppmärksamhet, pronto.

G-He försöker bara hämta dig

Många gånger kommer en kille att använda den här termen eftersom han försöker värma upp dig och plocka upp dig. Om du är i en bar och detta händer är det troligt för att han vill ta dig hem till sängen.

H-It's A Habit

Vissa killar kallar bara alla tjejer. Det finns egentligen ingen rim eller anledning till det. Han kanske till och med kallar sin mamma och moster för babe, också främlingar.

Kanske så här växte han upp, och det är en vana att han bara inte kommer att sparka. Om du hör honom ropa till sin mamma och sedan dig, är det en tydlig signal att du inte behöver läsa något i det. Det är inte alls dåligt eftersom det bara kan vara en del av honom.

Slutord

När du försöker ta reda på varför en kille kallar dig bebis finns det många faktorer att tänka på. Det beror på hur väl du känner honom, vilken typ av man han är, hur känslig du är, var detta händer, hur ofta det händer och så mycket mer.

Var försiktig innan du bestämmer dig för att reagera negativt, för ibland har killen en äkta och uppriktig anledning till att han har beslutat att kalla dig baby. Se till att du tar reda på det innan du bestämmer dig för om du gillar det.

Följ din tarm, hjärta och din känsla, och du kommer att räkna ut det.

14aktier