Vad betyder det när en kille säger att han saknar dig?

vad betyder det när en kille säger att han saknar digDet här är svårt. När en man säger att han saknar dig kan det skicka ditt hjärta ett fladdrande. Det är bra men bara om han säger det av rätt skäl. Ibland sparkar den ensamma faktorn in och en man kanske säger att han tänker på dig bara för att han vill ha sällskap.

När han säger till dig att han saknar dig kan han försöka komma in i dina byxor, eller så kan han vara uppriktig.'Jag kan inte sluta tänka på dig.' Självklart har vi alla hört detta en eller annan gång. Synd att du måste hålla vakten för att många män säger att de saknar dig och egentligen inte menar det.Vad betyder det när en kille säger att han saknar dig?

Först, här är några beprövade, testade och sanna skäl till att han kanske säger till dig att han saknar dig och verkligen menar det!Ledtråd ett - han går inte över toppen

När en gentleman säger att han saknar dig kanske han talar sanningen, men det läser kanske inte så. Om den här killen verkligen saknar dig, kommer han inte att upprepa det en miljon gånger.

Det är känslomässigt när du låter någon veta att du saknar dem. Och när det är verkligt kommer uppriktigheten att gå igenom. Följ din tarm.

Ledtråd två - oavbruten kontakt

Den här är svår eftersom alla vill vara efterlysta. Men när en kille fortsätter att nå ut till dig och bara inte slutar, även om det inte finns någon anledning att göra det, måste du fråga dig själv om det är nödvändigt.

Om han verkligen saknar dig vill han hålla kontakten igång. För att göra detta kanske han ställer frågor.

Ledtråd tre - ansikte mot ansikte online

När en man saknar en kvinna kan han bara prova FaceTiming eller skypa henne. Det är lätt för honom att skicka en röstmeddelande eller text till dig, men när han tar det ett steg längre och får dig praktiskt taget ansikte mot ansikte kan du vara säker på att han verkligen saknar dig.

Clue Four - Social Media Stalker

Jag menar den här på ett bra sätt. När en kille gillar dina foton och kanske till och med kommenterar dina sociala mediekonton saknar han dig säkert. Det råder ingen tvekan om att när du saknar någon är du nyfiken på vad de gör och sociala medier är sättet att räkna ut det.

Ledtråd fem - Han säger att han vill träffa dig

När en kille saknar en tjej kommer han naturligtvis att prata om att vilja träffa henne. Se till att du inte drar slutsatser eftersom vissa män säger en sak och gör en annan. Var bara försiktig med det här, snälla.

Slutsatsen ... När en man försöker träffa dig finns det en chans att han är helt uppriktig.

Clue Six - Den här killen planerar faktiskt att se dig

Det är söt nog att han säger att han saknar dig, men när han faktiskt planerar att överraska dig med något bara för att se dig är det magiskt. Det är bevis på att han saknar dig.

Detta är ett av de mest konkreta tecknen han saknar dig. En gång fick jag en kille att flyga ut för att se mig som en överraskning. Det var ett tydligt tecken han saknade mig och ville ha mig tillbaka.

Ledtråd sju - helt plötsligt, han är Mr. Homebody!

Normalt när du är ledsen vill du inte gå ut och umgås med någon. Du vill sannolikt bara stanna hemma och äta glass och titta på filmer, något i den riktningen ändå.

Om du märker att han inte har gått ut på ett tag och inte hänger med sina vänner så ofta, finns det en god chans att han verkligen saknar dig.

söta saker att säga till någon du saknar

Clue Eight - The Beer Goggle Call

Det råder ingen tvekan om att du troligen har fått det berusade samtalet från en kille som säger att han saknar dig. Visst, han kanske bara letar efter sex, men ofta kommer hans sanna känslor fram när han är halv i väskan.

Om han säger till dig att han saknar dig och älskar dig, är chansen ganska bra att han talar sanningen.

Visste du att en berusad kille ord helt enkelt är en nykter kille?

Clue Nine - Mr. Jealous

Låt oss bara säga att du gick ut en helg och fick några skott med några super heta killar och att du publicerade dem på Facebook. Oskyldig, förstås, men det är inte vad han tänker. Han kommer att gilla ditt foto, men hans hjärna säger att du ser bländande het ut, och han är helt het och störd att du inte är på hans arm.

Han vill bara inte att du ska flörta med andra killar alls.

Detta berättar för dig att han tydligt saknar dig och vill ha dig och bara dig.

Ledtråd tio - den här killen ber dig om foton

Jag pratar inte om den smutsiga nakna typen. När en kille vill se dig naturligt, oavsett om du befinner dig i dina PJ-skivor eller insvept i en filt i soffan, är det en solid signal att han saknar dig.

Det här är hans sätt att komma ihåg hur mycket han saknar de morgnar han fick vakna med dig i armarna. Tänk på det en minut eller två och glöm inte att följa din tarm.

Clue Eleven - Hans ilska blir plötsligt utom kontroll

Den här är lite svår att hitta. Men när du umgås med en kille och plötsligt blir han arg utan någon rimlig förklaring, är det ett tecken på att han är blandad i sina känslor och verkligen saknar dig.

Ilska är ofta en signal om att han verkligen saknar dig. Bara något att tänka på.

Ledtråd tolv - På väg ner i minnesfältet

Det här är en annan signal att han definitivt saknar dig. Kanske har han lagt ut specialskyltar på sina sociala mediesidor som ni två delade. När en man går ner i minnesfältet kan du vara säker på att han saknar dina armar.

Clue Thirteen - Han är galen upphetsad när han ser dig

Om en man har ett romantiskt förhållande är det helt naturligt för honom att bli överlycklig när han får se flickan han är över huvudet för.

Det finns inga dolda känslor. När en man saknar dig är det för att han verkligen gör det. Så när han blir upphetsad över att se dig är det viktigt att du tar det här och överväger att han verkligen saknar dig.

Varför skulle en kille låtsas sakna dig? Det kommer inte att hända om han inte är en total förlorare, vilket vanligtvis inte är fallet.

Slutsatsen ... När en man säger att han är galen upphetsad över att se dig, är det sannolikt sant.

Clue Fourteen - Interrogation Galore

Killen som verkligen saknar dig kommer att vara väldigt bekymrad över vad du tänker på, oavsett om han är rak på det eller nonchalant.

Om den här mannen inte brydde sig skulle han inte fråga. Han vill bara veta vad du håller på med, och det här är en möjlighet för honom att glida tillbaka i ditt liv.

Nu är det dags att möta det faktum att en man ibland inte saknar dig och att han definitivt inte älskar dig.

Här är några tydliga signaler som du behöver för att gå snabbt:

Signal One - Missing The Small Things

När en man inte saknar dig bryr han sig inte om detaljerna i ditt liv. Om han inte vill höra om din galna chef på jobbet eller hur du kände dig helt generad vid ditt möte, måste du gå bort.

Signal två - anslutningen är förlorad

När en kille inte vill vara med dig kommer han att se till att han inte ansluter till dig på någon nivå. Det betyder att han verkligen inte vill anstränga sig för att göra saker bättre med dig. Han gör bara sina egna saker och ser till att du vet att han är okej med det.

Signal tre - plocka strider över dumma saker

Om han väljer att slåss om fåniga saker och inte ger dig rim eller anledning saknar han dig verkligen och älskar dig definitivt inte. Detta är helt destruktivt och tar en vägtull på ditt förhållande.

kärleksbrev till en vacker kvinna

Signal Four - Köp bara för honom

När en kille börjar köpa saker för sig själv som han vet att du inte gillar är det en ganska tydlig indikator att han verkligen inte bryr sig om vad du tycker. Naturligtvis betyder det också att han definitivt inte saknar dig.

Signal Five - Forcerad transformation

Du bör älska och acceptera dig själv som du är, och detta gäller din partner. När en man försöker förändra dig till något han vill, ropar detta att han inte älskar dig eller saknar dig.

Signal Sex - Endast fokuserad framåt

När en kille bara pratar om livet på vägen, inte om vad som händer nu, är det ett gott tecken på att han inte saknar dig. Om han var det skulle han prata med dig om den omedelbara framtiden eftersom du spelar roll för honom.

Signal Seven - Slumpmässig kontakt

När en man vill ha en kvinna kommer han att se till att han anstränger sig för att kontakta henne. Ofta sker detta rutinmässigt. Så om han smsar dig hela tiden och han plötsligt slutar, är chansen ganska bra att han inte alls tänker på dig. Du förtjänar att bli uppskattad, älskad och missad.

Signal Åtta - Du har aldrig träffat hans föräldrar

Naturligtvis finns det undantag från reglerna, men om en man gör en poäng att aldrig presentera dig för sina föräldrar, älskar eller saknar han dig inte. Den här är en okomplicerad no-brainer. Din man borde vilja visa dig för sina föräldrar om du är viktig för honom.

Skruva inte av den här, särskilt om du har varit med honom i mer än några månader. Se till att han inte spelar dig.

Signal Nine - Inte säker på kärlek

Vissa män är bara rädda för ”l” -ordet. Men någon gång måste han ta reda på om han älskar dig eller inte, och han måste berätta för dig. När en man älskar en kvinna kommer han att se till att han säger till henne. Om han saknar dig älskar han dig.

Du måste ställa de tuffa frågorna om du ska ta reda på vad du vill, behöver och förtjänar.

Signal tio - inga framåtmål tillsammans

De flesta som hamnar tillsammans har åtminstone några saker gemensamt. Det är bara vettigt. Men om du inte har några planer eller mål tillsammans och du inte pratar om dem, måste den här killen gå för att han bara inte är intresserad av dig.

Signal Eleven - No Middle Ground

Framgångsrika par som sist förstår kompromisser är en viktig del av att hålla flammen vid liv. Om du har en kille som gör det på sin väg eller motorvägen, så är du inte med mannen du förtjänar.

Dags för dig att säga adjö.

Signal tolv - fortfarande fiske

Varje kille som gör det klart att han vill spela planen lite längre för att se till att det inte finns något bättre där ute är en total krypning. Han saknar dig inte och älskar dig inte heller. Om han saknade dig skulle han inte leta efter en ny modell eller en annan kvinna för att värma upp sin säng.

Den här typen av kille är sannolikt en spelare. Åtminstone är han rakt upp om det.

Signal tretton - inget förtroende

När en kille visar dig eller säger att han bara inte litar på dig, ta det som ett tydligt tecken på att han bara inte är intresserad av dig. Vid det här laget spelar det ingen roll om du undrar om han saknar dig eftersom han helt klart inte är mannen för dig på någon nivå.

När han anklagar dig för saker och säger att han inte litar på dig, tar han bort fokuset på sin brist på kärlek till dig. Kanske känner han sig skyldig att han inte saknar dig.

Se upp för det här är ett av de äldsta knep i boken. Om en kille inte litar på en kvinna borde han inte vara med henne. Alla friska relationer bygger på förtroende. Det betyder inte att det alltid kommer att vara perfekt, men en viss grad av förtroende måste upprättas.

Signal fjorton - han är döv i lyssningsavdelningen

När en man inte frågar om din dag och inte verkar bry sig om de saker i ditt liv som du vill prata om, kan du vara säker på att han inte saknar dig och verkligen inte älskar dig som du förtjänar att bli älskad.

Det här är bara otäckt.

När du älskar någon borde du vilja veta så mycket du kan om dem. Det som betyder något för dig borde vara viktigt för honom. Slutet på berättelsen om den.

Signal Fifteen - Talk Triggers Fighting

Alla förhållanden som ska fungera måste ha regelbundna diskussioner om de frågor som uppstår när två personer blir nära förbundna. Jag bryr mig inte hur perfekt du tycker att din relation är, någon gång måste du sitta ner och prata så att du kan lösa problem innan de kokar över.

Detta är bara en lura för en man att försöka lämna dig med all skuld och skuld, och det är något du inte kan låta honom komma undan med.

Relationer är hårt arbete, och om han inte är villig att öppna sig och anstränga sig, är han inte värt det. Bli av med honom eftersom han stör dig att hitta din egen lycka.

Signal Sixteen - Zero Interconnection

Detta är ett annat lömskt sätt som en kille försöker hänga på en tjej av alla fel skäl. Om en kille gör lite eller ingen ansträngning för att se till att dina liv flätas samman, är det en tydlig indikator att du inte är den för honom.

Vissa män stannar hos kvinnor bara för komfort, och det är inte vad du förtjänar.

Om detta är scenariot för dig måste du skaka på huvudet. Par som håller alltid växer tillsammans.

Signal Seventeen - Glömmer kontinuerligt de små sakerna

När en man bara inte verkar bry sig om de små sakerna kan du vara säker på att han verkligen inte saknar dig. En man som älskar dig kommer att se till att du blir imponerad på dina speciella dagar, och han kommer aldrig att glömma dem.

Detta betyder inte att han måste vara perfekt, men du måste komma ihåg att ursäkter får dig ingenstans snabbt. Om han vill vara med dig kommer han att visa dig. Det är ett faktum.

Signal Eighteen - Hurting You Comes Easy

När en man inte har några problem som får dig att känna dig som en röv offentligt utan att tänka igen, har han märkt sig själv som en självisk krypning. Varje kille som älskar dig ska aldrig medvetet försöka skada dina känslor.

Ja, det kommer tillfällen när han glider upp, och det är okej. Men om detta är regeln och inte undantaget, har du tagit fel vändning och han måste gå.

Du förtjänar att bli respekterad och förstådd.

Signal Nineteen - Fair Fighting

Det kommer att vara konflikt med alla förhållanden, men det finns regler som styr det. Par måste lära sig att kämpa rättvist för att känna att de hörs och hitta trevliga lösningar på frågor.

Om din man är killen som gillar att slåss smutsigt, visar han dig att han inte saknar dig, älskar dig eller bryr sig alls om dig.

Signal Twenty - Super Critical

När en man säger till dig att du måste gå ner i vikt eller klä dig bättre, är han en jerk! Det här är välkända problem som de flesta kvinnor är ganska känsliga för. Så om en kille försöker lägga ner dig om din vikt eller kläder, måste du acceptera det faktum att han bara inte är för dig.

Se till att du är stolt över vem du är, kropp, sinne och själ.

Varje man som förtjänar dig bör stödja dig och lyfta dig, inte slå dig ner och köra dig några gånger till.

Signal Twenty-One - Ego In The Bedroom

Om din kille bara gillar sig själv i sovrummet, är han inte killen för dig. Sex är en tvåvägsgata, och du bör vilja behaga varandra. Om din man vill ta hand om sina behov och sedan somnar, vet du vad du måste göra.

Signal tjugotvå - Hans pojkar kommer först

Ja, det kommer att finnas tillfällen när en kille vill gå ut med sina pojkar och inte du, och det är helt bra. Men om han alltid väljer att planera med alla utom dig, måste du ta en titt i spegeln och fråga dig själv om det är vad du verkligen vill.

Varje kille som gör det saknar verkligen dig inte.

smidiga skämt att säga till en kille

Slutord

Det är svårt att ta reda på vad det betyder när en kille säger att han saknar dig. Att förstå båda sidor av myntet hjälper dig att ansluta prickarna och ta reda på varför han säger att han saknar dig och vad du ska göra åt det.

Liksom kvinnor är män ganska komplicerade, och det betyder att du måste följa dessa tecken och tarmen för att ta reda på varför han säger att han saknar dig. Det är aldrig lätt, men du måste börja någonstans.

201aktier