Vad män vill ha i ett förhållande

vad män vill ha i ett förhållandeOavsett om du bara går in i ett förhållande eller har varit i ett i årtionden, är det bra att veta vad män vill ha i ett förhållande. Det kan lätt antas att de vill ha exakt vad du vill, men det visar sig inte alltid vara korrekt. Att förstå hur en mans sinne fungerar kan vara till nytta för hela relationen.

Nedan följer olika sätt att ge en man vad han vill ha i ett förhållande. Om du kan tillämpa alla dessa på ditt förhållande, kan du garantera att ditt förhållande blir hälsosamt och din man kommer att uppskatta din ansträngning.Vad män vill ha i ett förhållande

Attraktion

Även om detta råd kan verka väldigt uppenbart, faller många människor lätt i relationer som bara är bekväma även om det inte finns någon stark attraktion där. Tidigt finns det sätt som du oavsiktligt kan minska hans attraktion mot dig.Detta kan hända om du är alltför behövande eller krävande. Om du skjuter bort honom för mycket eller spelar tankespel med honom, kan han sluta förlora sin attraktion mot dig. Desperation är också en stor attraktionsdödare. Även om du borde vara villig att göra saker för honom, bör du också behålla din självrespekt.Så hur håller du en attraktion stark om den finns? Var dig själv och låt saker hända naturligt. Låt din roliga och avslappnade sida lysa igenom. Män älskar självförtroende och när du kan låta saker rulla av ryggen. Attraktion handlar inte bara om utseende. Det handlar också om attityden du har.

Det behöver inte sägas att en positiv syn på livet är attraktiv medan en konstant negativ inställning till saker och ting kan vara en enorm avstängning för män. Om du är positiv, kommer han sannolikt att känna sig positiv också, och det kan bara hjälpa ditt förhållande.

Försök inte att tvinga eller rusa saker i ditt förhållande. Om du försöker för hårt för att imponera på honom eller om du rusar förhållandet alldeles för snabbt, kanske du bara stänger av honom och skrämmer bort honom.

Känslomässig intimitet

De flesta män tycker inte om att visa sina känslor hela tiden, men de har de få människor de kan öppna för. Deras betydande andra borde vara människor som de kan öppna upp för. Något som en man verkligen vill ha i ett förhållande är att du ska vara hans säkra utrymme.

Ett tecken på ett starkt förhållande är där han kan öppna sig för dig känslomässigt. Oroa dig inte om detta inte händer direkt. Ibland kan det ta flera år för denna typ av känslomässig intimitet att utvecklas.

Han måste veta att du inte kommer att äckas om han går sönder och gråter framför dig. Om du får honom att känna att han inte kan vara sårbar för dig, kommer hans förtroende för dig att försvinna. En man vill ha en kvinna som kan se sprickorna i hans rustning och ändå kommer att älska honom.

Känslomässig intimitet gäller också för känslan som du och din betydande andra har för varandra. Var inte rädd att berätta för honom att du bryr dig om honom, särskilt när förhållandet fortskrider senare.

Om en kille vill vara i ett förhållande betyder det att han inte bara vill ha den fysiska intimiteten. Han vill också vara känslomässigt nära dig. Och det betyder att han vill ha ditt hjärta.

Respekt

Det kan vara enkelt och ibland till och med roligt att kämpa med och reta motsatt kön, men vi måste vara uppmärksamma när det gäller våra andra. Du kan göra ett skämt eller två, men ta hänsyn till din mans känslor.

Vi har alla hört de könsstereotyper som finns där ute. Gör dig själv en tjänst och förring inte din betydande annan. Du skulle antagligen inte vilja bli förringad heller. Ibland kan detta hända av misstag. Var försiktig med att vara alltför kritisk mot honom. Det är inte bra om du inte får honom att må bra om sig själv.

För ett stort antal män går respekt och kärlek hand i hand. Dessa män behöver respekt i sina kärleksliv och respekten som du visar honom kommer också att visa din kärlek till honom också.

När allt kommer omkring, om du inte respekterar honom, älskar du honom verkligen? Om du inte respekterar honom kommer han att känna sig älskad, orolig och frustrerad bland annat.

En annan del av respekt är att se honom som din lika. Det betyder att inte behandla honom som ett barn. Behandla honom inte som en liten pojke eller jämför honom med de andra killarna där ute som är starkare, smartare, snyggare, rikare och så vidare. Kom ihåg att människor förtjänar respekt, och det går dubbelt för dem som är i ett förhållande.

Var medveten om hur du har det motsatta könet. Även om du borde kunna ha andra vänner, anses det vanligtvis respektlöst att flörta med andra människor om din kille också är där för att se det.

Den bästa tumregeln är att överväga hur du vill bli behandlad och tillämpa det på hur du behandlar killen i ditt liv. Att ha en ömsesidig, djup känsla av respekt för varandra kommer att vara riktigt hälsosamt för ditt förhållande.

Beröm

Vi har alla lite ego och män skiljer sig inte åt. Till och med den mest självsäkra mannen kunde använda viss försäkran då och då. Oavsett om det handlar om sig själva, deras karriär, hur bra de är i sängen eller hur de är som partners, män älskar att få beröm.

Medan män vanligtvis inte behöver lika mycket beröm som kvinnor, kan det att de får beröm av sina betydande andra positivt påverka deras självförtroende och självkänsla.

Gratulera din kille för ett bra jobbat på jobbet eller hemma och få honom att må bra om de saker som han är bra på. Oavsett om han är riktigt stark eller kvick, låt honom veta att han är speciell.

citat om nya början på jobbet

Om han är den främsta försörjaren i förhållandet, låt honom veta att du uppskattar hans hårda arbete och vad han gör för ditt hushåll. Och om han inte är det, erkänn honom för de andra bidrag som han har gett till det liv som ni två delar tillsammans som ett par.

Män älskar att bli uppskattade och erkända för de saker de gör oavsett om de är stora eller små, och det är alltid bäst när beröm kommer från en betydande annan. Det låter dem veta att de gör något rätt.

Godkännande

Män. Du kan inte leva med dem och du kan inte leva utan dem. Det kan vara frustrerande när de inte alltid laddar upp diskmaskinen rätt eller när de inte kommer ihåg att göra små saker som bara är andra för dig. Men du älskar din speciella man ändå, eller hur? Låt honom veta att du accepterar honom.

De flesta vuxna män är inställda på deras sätt och letar inte efter någon som vill ändra dem drastiskt. Visst, vi har alla våra brister och våra betydande andra kan hjälpa oss att bli bättre människor men det finns en gräns för det. Du borde inte vilja att din man ska vara en helt annan person.

Kom ihåg att ingen frisk man vill ha en kvinna som ska agera som sin mamma. Baby inte och förminska honom om du vill ha ett hälsosamt förhållande. Låt honom känna sig som en man och acceptera honom för den unika person som han är. När allt kommer omkring valde du honom av en anledning.

En fysisk koppling

Medan kvinnor vanligtvis ansluter bättre genom kommunikationen, är det känt att män vanligtvis ansluter bättre genom fysisk intimitet. Att vara intim är en viktig del av många relationer.

Många män vill känna sig nödvändiga i sina relationer och de vill ofta också att deras behov tillgodoses. Helst bör den fysiska anslutningen vara närvarande eftersom det kan göra ett förhållande mycket starkt.

När du kommer längre in i ett förhållande kan det vara lätt att känna att lågan har slocknat. Låt dig inte falla i fällan för självbelåtenhet. Det sista du vill ska hända är att ge upp det intima bandet i ditt förhållande.

Detta behöver inte ens helt gälla intimitet i sängen. Det innehåller också små gester som att hålla hand och krama varandra. Tro det eller ej, han kanske längtar efter din beröring även utanför sovrummet.

Han kan till och med nå ut för att hålla i din hand bara för att veta att du fortfarande är där för honom. Att engagera sig fysiskt med honom är att också engagera sig med honom romantiskt.

Romantik

Vissa människor anser inte att män också vill ha lite romantik. Vissa är mer romantiska än andra, så ta reda på var din kille passar in. Även om han kanske inte förväntar sig choklad och blommor från dig, kanske han vårdar en och annan söt text från dig eller kyssen på läpparna utan någon särskild anledning.

En stor del av stor romantik är de små överraskningarna som inte förväntas men levereras ändå. Saker som en snabb kyss på kinden eller en improviserad kramasession. Eller så kan du till och med prova något ångare som en oväntad passionerad kyss eller en nibb i nacken.

Att göra romantiska gester visar också att du är passionerad, spontan och generös i ett förhållande.

säkerhet

Att känna sig säker i ett förhållande är alltid oerhört viktigt för de parter som är inblandade. Vad får en person att känna sig trygg i sin relation? Att ha en partner som är pålitlig och ärlig kan verkligen hjälpa. Killar är inte annorlunda än tjejer när det gäller att vilja ha säkerhet i ett förhållande.

Tänk på det. Om en kille tar dig på datum eller har ett hem med dig, skulle han vara förödad om du bara bestämde dig för att avsluta förhållandet utan någon varning. Det är därför det är viktigt för dig att vara pålitlig och kommunikativ med honom. Kom ihåg att kommunicera med honom genom de goda och dåliga tiderna också. På det sättet kommer ditt förhållande inte bara att gå upp i rök.

Engagemang är en viktig del av en säker relation. Det är viktigt att ni båda är överens om villkoren i ert förhållande och att ni båda arbetar för att upprätthålla en stark relation. Om en person slutar göra en ansträngning, börjar förhållandet att smula.

Känslomässig mognad

Om du är i ett förhållande bör du vara tillräckligt gammal för att agera som en vuxen oavsett om du är 16 eller 60. Det är ingen stor överraskning att män vill ha emotionell mognad i ett förhållande. Detta innebär att du inte agerar som ett barn när det blir för svårt. Tänk på det. Varför skulle en normal man vilja ha en kvinna som agerar som ett barn när han kan göra det bättre med en kvinna som fungerar som en mogen vuxen?

För att vara känslomässigt mogen i ditt förhållande, kom ihåg att alltid kommunicera med din partner och att respektera deras känslor. Handla inte omedelbart efter dina känslor. Om du blir upprörd eller frustrerad ska du inte omedelbart agera.

Motsatsen till någon med emotionell mognad är någon som spelar spel. Om du till exempel är arg på din pojkvän och istället för att prata med honom om det, ignorerar du honom i flera dagar medan han undrar vad som är fel.

En man vill ha någon som kan hantera situationen på ett moget sätt. Istället för att reagera på ett sätt som du kan ångra, ta en sekund först för att gå tillbaka och försök ta reda på hur du löser problemet. Kom ihåg att en känslomässigt mogen relation är hälsosam att ha.

Kommunikation

God kommunikation binder definitivt till emotionell mognad. För att hålla en man lycklig i ett förhållande måste du kunna kommunicera, även om du kanske bara vill ge honom den tysta behandlingen och lämna honom där för att gissa vad som gick fel.

Färre saker är frustrerande än när du inte har någon aning om varför din betydande andra är upprörd. Gör er båda en tjänst och prata bara med honom. Om du behöver svalna, låt honom veta att du kommer tillbaka för att prata om det. Men människor i hälsosamma relationer är inte rädda för att kommunicera med varandra på ett öppet och ärligt sätt.

Om du har ett problem som du har att göra med, särskilt i förhållandet, låt honom veta innan det är för sent. Kom ihåg att män inte tänker läsare. Faktum är att ingen är en läsare. Det är därför det är fantastiskt att kommunicera dina tankar och känslor. Om du inte kommunicerar vad du tänker på kommer inget att förändra de problem som du har att göra med i ditt förhållande.

Kommunikation innebär också att lyssna. Så kom ihåg att lyssna på honom om han har något att säga. Medan män sägs vara mindre benägna att vilja prata om sina känslor, bör du också låta honom veta att du är där för honom om han någonsin behöver prata. Män har känslor till0, och som hans betydelsefulla andra, bör du vara där för att stödja honom när han behöver det.

Kom ihåg att hålla honom i slingan. Detta inkluderar att involvera honom i de planer som ni gör tillsammans. Lägg inte bara planer för er hela tiden utan att meddela honom.

Om du kommer sent för ett datum, låt honom veta. Visa inte bara 30 minuter för sent eller värre, misslyckas med att dyka upp alls. De flesta män kommer inte ha något tålamod för det alls.

Partnerskap

Om en man vill vara i ett förhållande betyder det att han vill ha en partner. Det betyder inte bara någon att gå ut på middag och bli intim med, det betyder också någon som han kan bygga ett liv med och fatta ett viktigt beslut med.

När två personer är partners lyssnar de på varandra och värdesätter varandras åsikter, särskilt när det gäller de stora sakerna i livet. Partners stöder varandra och sliter inte varandra.

I ett partnerskap måste de två inblandade komma ihåg att en person inte ska ge medan den andra gör allt. Detta kan gälla allt från att göra ansträngningar att spendera tid tillsammans till att dela hushållsarbetet om du bor tillsammans. Ett partnerskap innebär att ni gör det tillsammans.

riktigt lång stycke till din flickvän

Roligt

Vare sig det är att ha en känsla av äventyr eller en liknande humor, vem vill inte kunna ha kul med sin betydande andra? Män gillar särskilt att kunna skratta och medan de kan skratta och skämta med sina vänner, vill de antagligen kunna skratta med dig också.

Det är inte att säga att du måste gilla allt som din kille tycker är roligt med sina vänner. Två personer i ett förhållande kan ha sina egna skämt och saker som de kan skratta åt. Det är det som gör det ännu mer speciellt.

När allt kommer omkring, vem gillar det när deras partner tar sig alltför seriöst? Att kunna skratta åt dig själv eller en rolig situation betyder att du kan svika håret. Och det betyder att du inte är rädd för att vara bekväm med din betydande andra.

Plats

Oavsett hur stark och hur intensiv och kärleksfull en relation kan vara, alla behöver lite utrymme då och då. Oavsett om du är i början av en virvelvindsromantik eller har gått starkt i tio år behöver du fortfarande tid för dig själv.

Det är förmodligen inte så förvånande att killar behöver sitt utrymme i ett förhållande. Sanningen är att människor behöver sitt utrymme, oavsett kön. Vi behöver alla tid att komma ihåg och räkna ut vem vi är utanför våra relationer.

Om han har sina egna hobbyer och intressen bör han kunna göra det utan att känna sig skyldig att han inte är vid din sida. Även om det är bra för ett par att ha hobbyer och intressen tillsammans, ibland vill en kille bara göra sina egna saker en gång i taget, oavsett hur mycket han bryr sig om dig.

När det gäller rymden måste båda människorna i förhållandet prata om vad det består av i deras förhållande. Inte alla par kommer att vara desamma och de kommer alla att ha sina olika behov.

Vissa par kan behöva ensam tid i slutet av varje dag, medan andra par kan välja att spendera tid ifrån varandra en gång i veckan eller en gång i månaden. Se till att du arbetar tillsammans för att ta reda på vad som är bäst för dig som par.

Idén att ge honom utrymme kan också gälla för de tidiga stadierna i förhållandet. Ge honom den tid och det utrymme som han behöver. Uppenbarligen bör du inte låta honom stränga dig utan något slutmål i sikte, men gör inte saker som att föra upp äktenskap på din 2nddatum.

Även om det är viktigt att prata om ett långsiktigt engagemang i relationen, är det den typ av konversation som kan tas upp när relationen utvecklas när ni båda är redo att prata om det. Tryck inte på honom för hårt tidigt.

Slutsats

Även om du inte bör ändra dig drastiskt för att passa in i vad en man vill ha från ett förhållande, måste du också överväga att ett förhållande är en tvåvägsgata.

I slutet av dagen vill män ha ett förhållande där de kan må bra om sig själva och där de känner att de är med någon som är mogen. Att kunna kommunicera och kompromissa är bara några aspekter av en mogen relation.

Män uppskattar respekt och att ha en partner som arbetar tillsammans med dem. Om du kan göra dessa saker kan du ha ett lyckligt och uppfyllt förhållande med din kille.

380aktier