Varför kommer han inte sms till mig?När han inte skickar tillbaka dig kan det enkelt skicka dig till panik och oro. Är han okej? Är han inte i mig? Är något fel? Det här är bara några frågor som kan komma igenom dig när han inte svarar dig.

Anledningarna till hans bristande svar kan variera och de kan också bero på ditt förhållande och hur länge ni har känt varandra. Du måste ta hänsyn till om du precis har träffat honom eller om du har varit i ett förhållande länge.I ett förhållande som har pågått ett tag är de möjliga orsakerna till hans bristande svar på dig färre. Men om du bara lär känna den här killen så finns det många fler variabler att tänka på.När allt kommer omkring, om du knappt känner honom, kan det finnas ett antal skäl till varför han inte skickar tillbaka dig.Varför kommer han inte sms mig tillbaka

Du skickar sms till honom för mycket

Om du smsar till din kille med några minuters mellanrum kan han ha svårt att hålla koll på alla dina meddelanden. Detta kommer särskilt att vara svårt för honom om han har något slags schema, vilket är tillämpligt för de flesta.

Reflektera över meddelandena som du skickar dem liksom frekvensen och längden på meddelandena. Skickar du honom så snabbt att han knappt kan läsa dem och svara på dem direkt?

Tänk också på att skicka hela stycken eller fem meddelanden i rad kan få honom att inte läsa om det du har skickat omedelbart, speciellt om han är mitt i att göra något annat.

Är du benägen att skicka sms till honom på jobbet eller i skolan och förväntar dig att han skickar tillbaka dig inom några minuter? Eller har du skickat sms till honom medan han sover eller innan han har gått upp ur sängen?

Var försiktig med att skicka sms till honom för mycket. Du vill inte riskera att överväldiga honom med din överkommunikation.

Han har redan fått vad han ville

Detta gäller saker som kontakter med någon som du just träffat. Om det här låter som din situation kan han ignorera dina texter eftersom han redan har vad han ville ha från dig.

Om du blev intim med en gång och han inte är i relationer, kanske han undviker dig för att han inte vill att du ska få tanken att han vill ha något mer än en enkel fling.

Du ställer honom för många frågor

Det är helt normalt att vilja veta mer om killen som du är intresserad av, men fundera över om du kanske överväldiger honom med alla de frågor du ställer honom.

Ett hälsosamt förhållande behöver utrymme och utrymme att växa. Om du bombarderar honom med för många frågor samtidigt kan han känna att han behöver lite utrymme från dig.

Att få många frågor kan få honom att känna att han förhörs av polisen eller som om han intervjuas för ett jobb. Men det är inte vad ditt förhållande ska vara alls.

Han kan också vara orolig för att ha fel svar på dina frågor. Är du bara nyfiken på hans svar? Eller finns det vissa specifika svar som du hoppas att han kommer att ge dig.

Om han känner att han blir ifrågasatt och att du kan ge honom ett betyget underkänt, varför skulle han då vilja skicka tillbaka dig?

Ställer du honom enkla frågor som om han gillar katter eller hundar eller var han vill bo en dag? Eller frågar du honom om varje tjej han någonsin har träffat? Det senare kan vara väldigt svårt för honom att svara, speciellt om du inte är så seriös än.

Om det inte är brådskande frågor, placera ut de frågor du har för honom. Om du ställer för många allvarliga frågor kommer han att oroa sig för att bli dömd för sina svar.

Han vet inte vad han ska säga

Ibland finns det inga lämpliga ord att uttrycka sig för tillfället. Det är särskilt troligt att det händer om du försöker ta upp några tunga ämnen med honom.

Det är också vanligt att killar har mer problem när det gäller att kommunicera, särskilt där känslor och känslor är inblandade. I det här fallet, försök att vara tålamod och förståelse. Att vara otålig får honom bara att dra sig ännu mer ur förhållandet.

Om saker och ting är särskilt spända mellan er två, kanske han antingen inte vet vad han ska säga, eller så vill han vänta och samla sina tankar innan han svarar på dina texter.

Du är alltför behövande

Att vara en person med högt underhåll kan lätt få en kille att undvika dig, så var försiktig så att du inte ber honom om mer än han kan ge dig.

Problemet med att vara behövande är att du kanske inte ens inser att det först gäller dig. Denna typ av förverkligande kommer att kräva att du tittar på ditt beteende och mönster, särskilt när det gäller dina romantiska relationer.

Verkar det som om du alltid ber honom om försäkran eller vill du alltid ha något från honom? Pratar du alltid om dig själv och frågar aldrig honom om sig själv? Det här är tecken på att du kan vara för behövande.

Här är några andra frågor som kan hjälpa dig att räkna ut om du är för behövande. Förlitar du dig på honom för att göra dig lycklig? Blir du lätt upprörd eller frustrerad om han inte uppfyller alla dina behov?

bästa hälsningar på din nya resa

Blir du lätt avundsjuk? När du inte är med honom, hittar du sätt att fixa ditt förhållande? Om något detta gäller dig kan du vara för behövande, vilket kan förklara varför han inte skickar tillbaka dig.

Försök att vara mer medveten och medveten om vad du har bett honom göra för dig. Behöver varje enskild tanke skickas till honom? Att arbeta för att förbättra din självkänsla kan också vara till hjälp för dig.

Han vill att du ska sms först

Detta scenario är mer tillämpligt med en kille som du just träffat. Det är möjligt att han inte kommer att sms till dig eftersom han förväntar dig att du smsar honom först.

Hans skäl kan vara att han är blyg eller att han känner att du ska göra det första av någon anledning. Kanske försöker han vara en gentleman och försöker att inte jaga dig. Om du inte redan har skickat sms till honom, ge det ett skott och skjut honom ett meddelande.

Försök att göra det avslappnat och kort. Du kan till och med bara säga hej, fråga honom hur det går eller ta upp något från ett tidigare samtal. Du kan också berätta för honom något som fick dig att tänka på honom.

Han glömde

Ibland kan en kille bara glömma att skriva tillbaka dig eller att sms till dig alls. Oavsett skälen för att glömma bort, kan det inte skada dig att göra det första steget och sms till honom först.

Det kan till och med vara lätt att glömma att skicka text till någon. Kanske såg han din text och försökte ta reda på vad han skulle säga tillbaka, bara han glömde att han aldrig svarade tillbaka till dig.

Men om han inte kommer ihåg att skicka tillbaka flera gånger till dig, kanske han inte är rätt för dig.

Du pratar allt

Oavsett om du bara har träffats eller om du har varit tillsammans länge, kanske han inte smsar dig först eftersom du redan alltid tar initiativet.

Om du alltid tar ledningen och skickar sms till honom först, kanske han känner att det är precis hur ditt förhållande är. Men tänk om han kanske tycker om att ta ledningen i förhållandet då och då?

Saken är att om ni båda är vana vid de roller som ni har fallit i, kanske du vill ha den här diskussionen först med honom. Annars kanske du inte smsar honom och han kan bara sitta där och vänta på att du ska börja konversationen.

Han känner dig inte så bra än

Detta gäller bara om du fortfarande bara lär känna den här killen. Vissa människor gillar bara inte att göra småprat och kanske känner han sig inte bekväm att skicka sms till dig förrän du lär känna varandra mycket bättre.

Han kanske till och med föredrar att du bara spenderar tid tillsammans personligen istället för att kommunicera via dina telefoner.

Om han inte känner till ditt sinne för humor eller dina intressen, kanske han inte riktigt vet vad han ska säga till dig ännu, särskilt genom sms som skiljer sig mycket från att kommunicera ansikte mot ansikte.

Du skadar hans känslor

Ibland undrar vi varför någon undviker oss utan att tänka om vi kan vara orsaken till denna beteendeförändring.

Bara för att han är en kille betyder det inte att han inte har känslor. Du kan skada en kille känslor, särskilt om du är i ett förhållande där han är sårbar för dig. Här finns möjliga orsaker till att hans känslor kan skadas.

Har han sagt att han älskar dig, bara för att du inte säger det tillbaka? Även om du inte ska säga det om du inte menar det, kan din tystnad få honom att känna sig sårad.

Kvinnor är inte de enda som bryr sig om du kommenterar deras utseende. Om du har kritiserat hans vikt eller utseende nyligen, kan han skadas av det.

Kritik i allmänhet kan skada någons känslor och din kille är inte immun mot det. Oavsett om du har kritiserat hans vanor hemma eller hans arbetsmoral, det är saker som kan skada hans känslor.

Tänk tillbaka på de senaste händelserna och försök komma ihåg om det finns något du kan ha sagt eller gjort för att skada hans känslor. Även om du inte menade att skada honom, finns det någon chans att han kunde ha tagit något på fel sätt?

Det enda sättet att veta säkert om du har skadat hans känslor är att fråga honom om du skadade hans känslor. Och om han behöver utrymme för nu, ge det till honom tills han är redo att prata ut det.

Du är för negativ

Denna anledning går utöver att skada hans känslor. I allmänhet kanske du säger saker till honom som inte får honom att må bra.

Om du alltid är negativ när du pratar med honom, kan din negativitet få honom att känna att han behöver ta avstånd från dig lite, speciellt om ditt negativa samtal kan sätta honom på dåligt humör.

Klagar du alltid på något för honom? Även om det är normalt att ventilera till människor, särskilt till en betydande annan, kan det ibland vara lätt att gå överbord.

Du bör gärna släppa ut luften, men låt det inte vara 100% av hela din konversation. Om allt är negativt och ingenting är positivt, varför skulle han vilja prata med dig?

Han är upptagen

Ibland finns det ingen djupare mening för honom att inte sms till dig och han kan bara vara extremt upptagen just nu. Från tentor till många saker som pågår på jobbet, det finns många saker som kan hålla honom upptagen.

Men hur vet jag om han faktiskt är upptagen och inte bara ignorerar dig för att han inte bryr sig? Det finns sätt för dig att kunna berätta vad hans avsikter är.

pojkvän dikter som får dig att gråta

Om han ber om ursäkt för att han inte svarar på dina texter, är han troligtvis uppriktig. Om han inte erbjuder någon ursäkt alls, är han förmodligen inte ledsen alls för att du har väntat.

Anstränger han sig för att kompensera för lite förlorad tid med dig eller känns det som att du alltid pratar med en vägg? Om han är intresserad av dig kommer han så småningom att svara på dina texter, även om han har hållits upptagen i några timmar.

Han är fokuserad på något annat

Detta binder till att han är för upptagen just nu. Män kan ofta vara kända för att fokusera enbart på en sak i taget, medan kvinnor är mer stereotyp förmåga att göra flera uppgifter och göra flera saker samtidigt.

Om du smsar till honom och han inte har svarat på en timme eller två, kanske han bara lindades in i något. Det kan vara något viktigt eller det kan vara något så litet som att sitta fast på en videospelnivå.

En sak är säker. Om han befinner sig i zonen betyder det inte att han försöker ignorera dig medvetet. Han fokuserar bara på vad han gör just nu.

Så länge han inte försvinner i timmar och timmar eller till och med dagar, måste du lära dig att ge honom sitt utrymme. Om du tror att du kan lita på honom, gör det så och låt honom få sin fritid utan dig.

Han undviker dig

En vanlig anledning till att en kille inte skickar tillbaka dig är att han undviker dig. I de flesta fall kommer detta att vara extremt uppenbart.

Om han undviker dig kommer han antingen inte att svara på dina texter alls eller så kommer han att svara mycket kort, ett ord svar på dina meddelanden. Om han är väldigt kort med dig, är det mycket troligt att han undviker dig.

Varför undviker han dig? Han kanske inte är intresserad av dig eller kanske finns det någon form av nödvändig diskussion som han skjuter upp med dig.

Även om det är hälsosamt att ge honom lite utrymme, är han inte värt besväret om han inte kan bry sig om att kommunicera med dig ordentligt. Försök att gå vidare om han inte ens kan erkänna dig.

Han spelar det coolt

Medan den här killen kanske är intresserad av dig, kan han tveka att visa dig sin hand direkt. Om han inte skickar ett sms till dig kan han försöka spela det coolt.

Varför vill han spela det coolt? Han kanske är rädd för att skrämma bort dig om han kommer som alltför ivrig. Om han omedelbart visar alla sina känslor för dig, gör det honom sårbar.

Bara för att han spelar det coolt betyder det inte att han inte bryr sig om sitt förhållande till dig. Han är bara inte vid den punkten ännu där han känner att han kan svika sin vakt med dig.

Hur kan du säga att han spelar saker coola i motsats till att helt ignorera dig? Du kan ta reda på svaret på detta eftersom han kommer att släppa några tips.

Om han har sagt att han har det bra med att umgås med dig och följer upp det med ord som 'eller vad som helst', försöker han antagligen spela det coolt. Varje ordförråd som är nonchalant kan vara att han försöker spela det coolt med dig.

Det är möjligt att han inte vill verka som att något är en stor sak för honom, om du inte känner på samma sätt. Så småningom måste du bryta ner den väggen och få honom att verkligen dela sina känslor med dig.

Att spela det coolt är okej och helt normalt för början av uppvaktningsfasen, men när du väl börjar gå på datum och spendera mer tid tillsammans, borde han vara mer villig att investera sin tid och känslor i dig och relationen.

Han tror inte att du är intresserad

Detta är för den typ av situation där du ännu inte har räknat ut vad ditt förhållande är än. Han kanske gillar dig och du kanske gillar honom, men tänk om han är oklar om dina känslor?

Han kan tveka att skicka SMS till dig för att han inte vill anta att du gillar honom. Kanske hoppas han att du gör det första steget.

Det kan vara mycket svårt att ta reda på hur någon känner för dig. Även om ni är trevliga mot varandra och flörtar kan han fortfarande vara rädd för att ni avvisar honom. Var inte blyg om du är intresserad av honom.

Nå istället ut till honom och se vart konversationen tar dig. Man vet aldrig om en romantik kan blomstra av den lilla gesten.

Tidpunkten är inte rätt

Ibland är det verkligen inte du och det är han som är problemet. Om du har pratat och hängt ett par gånger och han verkar vara riktigt intresserad av dig, så förmodar du förmodligen din hjärna och försöker ta reda på varför han inte kommer att skicka dig mer.

Vem vet varför tidpunkten kanske inte är rätt. Kanske finns det något annat som händer i hans liv som gör det för svårt att vara i ett förhållande just nu. Han kan hantera personliga problem eller känna att han är alldeles för upptagen för att vara med någon, men det enda sättet du säkert vet är om han säger till dig.

Om tidpunkten inte är rätt kan du försöka övertyga honom på annat sätt, men känner dig inte så dålig om det inte fungerar. Kanske är det inte tänkt att vara, åtminstone för tillfället.

Slutsats

Nu när du vet några av anledningarna till att han inte skickar tillbaka dig till dig, är det upp till dig att bestämma hur du ska hantera situationen. Medan du bör försöka kommunicera med honom och ha tålamod med honom, kan det bara vara så länge.

Om dina försök att kommunicera med honom möts med tystnad i mer än några dagar är det dags för dig att gå vidare. Du förtjänar bättre och det kan vara bättre för dig att skilja från vägar tills han kan lära sig att kommunicera med dig på ett moget sätt.

5aktier