Kommer en Vädersman tillbaka

Kommer en Vädersman tillbakaEn persons stjärnmärke kan berätta mycket om dem. I synnerhet vädersmän kan vara kaotiska och svåra att förutsäga vid de bästa tiderna, och rentav förvirrande i värsta fall. Inte överraskande kan det vara svårt att gissa om en Vädersman kommer tillbaka efter ett uppbrott eller om de bara går vidare. Vi gör vårt bästa för att svara på den frågan åt dig i den här guiden.

The Aries Man: Passion

Det första man ska veta om en Vädersman i ett förhållande är att han är passionerad. Om Väduren är kär i dig, är chansen att du vet det precis så snart han gör det! Som sådan, så länge han fortfarande har en viss nivå av kärlek och passion för dig i sitt hjärta, kommer han troligen att försöka reparera ett förhållande efter en kamp eller upplösning.Tyvärr växer denna passion också i ögonblickets hetta. En Vädersman kan fastna i att försvara sin poäng under en kamp och tillfälligt blunda för andra viktiga saker. Så länge du känner din Vädersman väl kan du arbeta kring detta, men det är viktigt att vara medveten om det innan en kamp börjar istället för att bara lära sig om det efter!Väduren är passionerade inom alla delar av sitt kärleksliv, och detta gör dem till en bra partner. Det betyder att, så länge det bara var ett missförstånd, är ditt Vädret vanligtvis ganska troligt att komma tillbaka och eventuellt prova saker igen. Men deras starka, ensidiga passion betyder också att när du har krossat hans hjärta kommer han inte att försöka hänga med för att plocka upp bitarna.Detta är en annan bieffekt av Aries-manens passion: hans glädje för kärlek och för livet. Väduren kommer alltid att vara mest sannolikt att bedriva det som får dem att känna sig passionerade, så om du gör något för att bryta hans hjärta kan du förlora den favören. En Vädersman är inte rädd för att gå vidare till nya relationer när han känner att passionen i hans gamla är förlorad.

Enkelhet

Väders män (och kvinnor, i viss mån) styrs av sina känslor, särskilt passion. Som sådan kan de vara uppfriskande lätta att förutsäga, men också otroligt skärande och trubbiga. Väduren gillar inte att slösa tid, och han kommer att berätta vad han tycker med rätta istället för att sockerbelägga den eller slå runt busken.

Även om detta kan vara både bekvämt och uppfriskande, kan det vara lite för de mer känsliga tecknen. Å andra sidan kommer en Aries sällan att lägga tid och ansträngningar på att ljuga för dig, så du är mindre benägna att gå igenom ett sårande eller otrogen förhållande med en Aries-man som ett resultat.

Sättet som en Väders man arbetar på är enkelt. Ofta handlar han mer på instinkt och känslor än rationell tanke. Om en Aries-man har känslor för dig, försöker han driva ett förhållande med dig - det är så enkelt som det.

Även om detta gör det enkelt att komma in i en relation med en Väduren, betyder det inte nödvändigtvis att du får en Bra relation. Väduren tänker inte nödvändigtvis på om ni ska vara bra tillsammans innan de försöker initiera en anslutning. Detta kan leda till fler problem på vägen än du kanske har förhandlat för.

du är en speciell dikt för henne

Övermod

Som du kanske har gissat tenderar Väders män ibland att vara hänsynslösa och tanklösa. Det betyder att de ibland kan eskalera strider som de inte hade för avsikt att eskalera. När spänningarna mellan en Vädersman och hans partner blir höga kommer han inte att backa utan en slagsmål.

När detta händer finns det en god chans att din Vädersman inte menade mycket av de saker han sa. Eller kanske menade han vad han sa, men orden kom ut på ett aggressivt eller okänsligt sätt. Väders män tenderar att vara envisa vid de bästa tiderna, men de vet också när de har fel. De flesta Aries-män kommer fram och ber om ursäkt om det var deras vårdslöshet som fick dig att slåss.

till födelsedagen för bästa vän

Detta gör det inte nödvändigtvis rätt att ni två kämpade i första hand, men det ger en utmärkt start för att laga saker mellan er. Men i samma mått, om du går för långt och skjuter honom bort på riktigt, kommer han inte heller att dröja vid tidigare saker.

En Vädershane är en som tar livet i tyglarna. Han kommer att leva livet i varje ögonblick, och om han inte längre känner att ditt förhållande gör hans liv bättre kommer han inte att tveka att gå vidare. Som sådan, även om det alltid är bra att undvika slagsmål, är det ännu viktigare för en Vädersman.

Vänskap

En av de bästa försonande egenskaperna hos en Vädersman är hans önskan om sann vänskap. Om han gillar dig är chansen att han kommer att försöka rädda någon form av relation med dig, oavsett om din romantik överlever eller inte. Detta beror på att Väders män är äkta och äkta till sin kärna.

Om Väduren inte gillar dig, kommer de definitivt att meddela dig lika mycket. Men om de do som du har du fått en livslång vän. En Aries man är bara envis nog att hålla fast vid dig genom tjock och tunn - de kommer alltid att försöka omge sig med dem som de verkligen gillar.

Detta gör det så att du har lite mindre att oroa dig för när du slåss med en Aries-man. Oavsett om ditt romantiska förhållande överlever, så länge vänskapen kvarstår mellan dig, kommer din Vädersman så småningom att komma tillbaka.

Deras önskan att sträva efter vänskap gör att Väduren är en riktigt bra vän, men det innebär också vissa begränsningar för dig. Precis som i ett förhållande kommer en Vädersman inte att hålla några vänner i närheten som han inte gillar eller inte godkänner. Som sådan, om du gör något som ändrar hans åsikt om dig, kan du snabbt förlora hans vänskap.

Med detta sagt, kort för att göra något oförlåtligt, kommer en Vädersman att hålla sig med sina vänner genom tjock och tunn. Även om du har en kort strid eller argument, kommer han att göra sitt bästa för att ta reda på hur du kan reparera saker mellan dig igen.

Väduren män tenderar att vara hängivna och pålitliga, men det finns flera sätt att bryta en vänskap mellan dig och din Vädersman.

  • Kränka något väsentligt för hans moral
  • Begå en handling som han inte kan förlåta
  • Bryt hans förtroende
  • Ljuga för honom (en Vädersman har ingen tid för oärlighet)

En Vädersman är inte svår att läsa. Han kommer sällan att dölja saker för dig eller vara något som han inte gör om han inte verkligen skadar inuti. För det mesta kan du ta en Aries man på hans ord med hög grad av självförtroende. Detta gör det enkelt att veta vad din Vädersman tänker, eftersom han inte kommer att vara rädd att berätta för dig direkt och ärligt. Men det betyder också att om en Vädersman bestämmer sig för att han inte vill vara nära dig längre, har han förmodligen redan bestämt sig som sådan.

Ego

Tyvärr är Aries-hanen ett av tecknen med det största egot. Hans ego är inte alls lika problematiskt som några av de andra tecknen, till exempel Leo, men det är något som alla potentiella kompisar borde veta hur de ska arbeta runt.

I det här fallet tenderar Aries-mannen att vara lite självupptagen, men inte på ett sätt som du förväntar dig. Faktum är att Aries-mannen är oerhört uppmärksam, särskilt när han är djupt kär i någon. Men oftare väljer han att ignorera de tecken han ser framför sig om de inte är tillräckligt signifikanta för att motivera hans uppmärksamhet.

hur man vet om din fru älskar dig

Anledningen till att en Vädersman agerar på det här sättet är att han är hans # 1 . Sällan kommer en Vädur att bli djupt kär för att någon annan blir viktigare för honom än sig själv. Även om han gör det, om du sätter det förhållandet i fara, kan han vara snabb att anpassa sina prioriteringar och gå vidare.

Som sådan, huruvida din Vädersman lyssnar på sitt eget ego och går vidare till större saker beror starkt på hur saker slutar mellan er två. Om du och din Aries-man avslutade saker med svek och ilska, kanske han bestämmer att han har det bättre på egen hand. Men om allt handlar om ett missförstånd eller om saker och ting blev uppvärmda på båda sidor, kan du eventuellt rädda det du hade tillsammans.

Tyvärr kan både hans envishet och hans ego göra det svårt för Aries-mannen att återvända efter en kamp. Han kommer ofta att använda sig av namngivning och andra fula taktiker för att ta bort strålkastaren och lägga den på dig. Detta är naturligtvis inte rättvist, men kom ihåg att det här är din Vädersman som slår ut i sorg och nöd; om han är arg och upprörd betyder det troligtvis att det fortfarande finns tid att rädda det du hade.

Å andra sidan, om din Vädersman inte verkar upprörd över att avsluta saker, kan flera saker hända. För det första gör din Vädersman förmodligen sitt bästa för att dölja hur han känner. Väders män känner kärlek och förlust otroligt djupt, men han kommer att göra allt han kan för att dölja eventuella känslor av upplevd svaghet i sig själv. Som sådan, även om han skadar sig djupt inne, kanske du inte kan berätta först.

Å andra sidan, om din Vädersman inte täcker några känslor, kanske du inte alls kan få honom tillbaka. Om ditt förhållande har fallit till en punkt där han känner att det inte längre är värt att rädda, kommer han inte att tveka att begrava sina egna känslor och gå vidare. Om saker kommer till detta är dina chanser att få tillbaka honom nästan noll om han inte ändrar sig själv.

Ta tillbaka en Aries Man

I de flesta situationer är det möjligt att få tillbaka en Aries-man efter en slagsmål eller annan händelse mellan er. Det finns dock några strategier och knep du bör komma ihåg just nu. Medan varje förhållande (och varje Vädur) är annorlunda, bör dessa strategier vara en utmärkt start för att fresta din Vädersman tillbaka efter en kamp eller annan upprördhet.

Se bäst ut

Ser bäst ut är ett utmärkt sätt att fresta någon man tillbaka efter en kamp eller bryta upp, men detta gäller särskilt för Aries-män. Om du ser lugn, samlad och väl sammanställt kommer din Vädersman att tänka på hur saker och ting var när du var tillsammans.

Att se bra ut är ett bra sätt att fresta din Aries-man tillbaka, men se till att inte ta saker längre än så! Att spela spel eller försöka göra din Aries-man svartsjuk är fel saker att göra. Vädersmän föredrar att vara direkta och enkla, och de uppskattar det inte när deras partners vägrar att ge dem samma artighet.

Tyvärr kommer en Aries-man bekvämt att glömma detta när han känner sig öm om ett uppbrott. Han kan mycket väl försöka spela spel, försöka göra dig avundsjuk och göra mer dåraktiga saker. Så länge du tänker på att han gör ont inuti och bara vill ha dig tillbaka, är det lättare att förstå hans handlingar.

Var fast

Det näst viktigaste att tänka på när du frestar din Aries-man är att du måste vara stark, fast och beundransvärd. Som vi nämnde ovan kommer din Aries-man att frestas att spela grymma spel med dig eftersom han gör ont på insidan. Det är dock viktigt att inte böja sig till hans nivå, och du bör motstå uppmaningen att acceptera honom direkt.

Se till att vara fast och ståndaktig i alla aspekter av att få honom tillbaka, men särskilt följande:

  • Tid: ta inte tillbaka din Aries-man direkt; ge honom några minuter att koppla av, svalka sig och tänka på hur mycket han vill ha dig tillbaka
  • Ord: gå inte tillbaka på de ord du säger till din Väduren. Om du säger till honom att du bara tar honom tillbaka efter att han ber om ursäkt, ska du inte ändra dig och ta tillbaka honom tidigare
  • Ansvarighet: Om din Vädersman spelade spel eller på annat sätt gjorde något som skadade dig, se till att hålla honom ansvarig för sina handlingar. Bara för att han skadade inuti motiverar det inte barnsliga eller grymma handlingar

Så länge du tänker på saker som ovan och din Vädersman fortfarande tänker på dig, borde du kunna föra honom tillbaka till fördel för er båda!

0aktier