Kommer han att komma tillbaka?Kommer han tillbaka? Det är zillion dollarfrågan, jag är säker på att du har ställt dig själv någon gång i ditt kärleksliv.

Kommer han att komma tillbaka till mig eller inte?Vill du verkligen att han ska komma tillbaka till dig av rätt skäl eller kanske är du bara rädd för att vara ensam?Visst att det kan skada just nu om din man lämnade men jag pinky svär lovar att det kommer att bli bättre. Och en sak med säkerhet är att jag inte vill att du ska glömma att du är den enda personen du kontrollerar. Oavsett hur illa du vill ha honom tillbaka kommer han bara att komma tillbaka om han vill.Låt honom bestämma på egen hand eftersom det sista du vill göra är skuld eller pressar honom för att ta sig tillbaka till dig när hans hjärta säger till honom. Det är ett recept på katastrof.

Information är kunskap och kunskap är makt. Vi kommer att ta en titt på olika nyckelindikatorer för huruvida din man kommer tillbaka och vifter med svansen bakom sig. Eller om han redan vidtar åtgärder för att gå vidare eller kanske inte är helt säker på vad han ska göra.

Först och främst, här är några ganska tydliga signaler om att din man kommer tillbaka till dig.

Tydliga signaler han kommer tillbaka till dig

Visst att det skulle vara trevligt om det fanns en mästare-guidebok som kunde ge dig huvudet på exakt vad din man tänker och känner. Heliga skit, som skulle bli av med mycket hjärtesorg, felkommunikation och smärta.

Men så är inte fallet, åtminstone det jag känner till.

god morgon min kärlek meme för henne

I grund och botten är det som ett pussel eller mäster mysterium. Du måste lära dig vilka signaler du ska leta efter och ansluta den till den faktiska beteendemässiga informationen du redan känner till ditt ex. Därifrån kan du få en ganska bra uppfattning i din hjärna om din man kommer eller springer enligt Talko-experterna.

Låt oss börja…

Signal One - Non-stop Contact

Du kanske tror att det här är ett lätt peasy-tecken på att ditt ex kommer tillbaka men inte alltid. Han kan bara vara uttråkad eller leta efter något att göra när han skickar dig texter eller gör kommentarer på dina sociala medieplattformar.

Å andra sidan kanske han verkligen saknar dig och försöker hitta en väg tillbaka till dig. I allmänhet kommer en man inte att anstränga sig för att kommunicera med dig om han inte gillar dig, åtminstone till viss del - Det är faktum.

Ett annat antagande enligt relationsspecialister är att män i allmänhet inte har några problem att flytta från någon de inte vill ha längre. Där tjejer normalt har mer problem bara på grund av de naturliga starka känslor som ofta åsidosätter logiken.

Slutsatsen är ...

Om din före detta man kontaktar dig när han verkligen inte behöver, är det rättvist att säga att han sannolikt vill ha dig tillbaka. Om det är positivt eller negativt är det upp till dig att avgöra.

Signal två - han är konsekvent nyfiken på hur din dag gick

Detta är en annan subtil men ofta sann indikator för att din ex-pojkvän saknar dig. När han verkar vilja veta hur din dag går, säger du dig rakt upp att han fortfarande saknar dig.

Om han inte brydde sig, varför skulle han fråga?

Han skulle ha gått vidare och aldrig brytt sig om att kontakta dig igen, åtminstone regelbundet, om han fortfarande inte hade känslor för dig. Det är sanningen.

Ofta måste du skilja för att förstå på riktigt om du verkligen vill vara med någon.

Nyhetsflöde ... Om du tänker på honom och han når ut till dig, kan du vara ganska säker på att han vill ha dig tillbaka.

Signal tre - hittar tid att 'komma ikapp' med dina vänner

eHarmony relationsexperter tror att om ditt ex pratar med dina vänner, är det ett enormt tips att han vill ha dig tillbaka. I det minsta vill han ta bort den obekväma 'ex' -faktorn ur ekvationen.

Tänk på det en stund. Om han inte ville ha något att göra med dig, varför i hela världen skulle han alls vilja kommunicera med dina vänner? Tja, det skulle han inte!

Vad han förmodligen gör är att försöka känna sig ansluten till dig och fiska efter lite liten information han kan få om dig. Det här kan också vara hans subtila sätt att hoppas att dina vänner kommer att hämta det faktum att han fortfarande vill ha dig.

Kanske vill han att de ska förmedla meddelandet bara för att få en uppfattning om vad dina tankar är.

Om han inte ville ha dig tillbaka kommer han inte att göra något för att hålla kontakten med dina vänner - period.

Signal Four - Familjeband är fortfarande starka

Händer ned en av de värsta sakerna med att bryta upp är att hantera familjen, särskilt om du var nära. Det är helt tufft när du är nära din exs familj och han är nära din. Yikes!

Sanningen är att om du inte vill komma tillbaka med ditt ex kommer du inte att umgås med hans syster och mamma, eller hur? Det är allt jag behöver veta! Om din ex-pojkvän fortfarande umgås med din familj måste du överväga att han verkligen inte är över dig och vill ansluta igen.

Tycker du inte att det är ganska konstigt att din familj utbyter texter och går på bio med killen du försöker göra ditt förflutna?

Det låter som om han vill vara involverad i ditt liv så mycket som möjligt och oavsett vad som har gått ner är han fortfarande inte över dig och vill komma tillbaka till förhållandestatus. Något att fundera över.

Signal Five - Han kväver i grunden dina sociala medier

Det är inte bara tjejer som förföljer sociala medier idag, killarna är nära andra. När en kille har hot för en gal, är en av de första sakerna han gör att låta det bli känt via sociala medier.

Hur kan du fråga?

Tja, genom att gilla dina inlägg för att börja och så småningom ge dig komplimanger för världen att se. Teknik reglerar dessa dagar och en av de mest populära snygga vägarna för att låta en tjej veta att du gillar henne är att följa henne, virtuellt sett.

Om han fortfarande inte tänkte på dig skulle han göra allt för att INTE bli märkt på dina konton. Så om han är den första som gillar dina inlägg och ständigt kommenterar, är han säker på att dörren är öppen för en återförening.

Det här är inte en slam dunk han kommer tillbaka men det är ett utmärkt tecken.

Signal Six - konsekvent kommentarer

Det här är lite av en utvidgning från den tidigare signalen, men om du tummen upp för signal fem och sex, vill din kille dig allvarligt tillbaka. Om ditt ex tar sig tid att kommentera specifikt på dina inlägg på sociala medier är det säkert att säga att han vill ha dig tillbaka.

Om han inte underhöll denna tanke skulle han inte ta sig tid att säga någonting.

Akta dig, om kommentarerna är avundsjuka eller helt enkelt konstiga, kan det vara en helt annan burk med maskar. Men om de för det mesta är positiva och konstruktiva, är min insats att han vill bli din andra hälft igen.

Bollar i din bana för att göra ditt drag. Titta bara åt båda hållen innan du går över gatan eftersom ingen vill ha ett hjärta som krossas två gånger av samma kille.

Signal Seven - Lita på din tarm

Psykologi idag experter rapporterar att en av de viktigaste faktorerna i relationsbeslut är att lita på din tarm, vad ditt sinne och din kropp säger till dig. Det här är ingen vetenskap men du kan normalt se när en kille gillar eller inte gillar dig.

Försök att ställa in alla störande yttre stimuli åt sidan och lyssna på tarmkänslan. Ofta är din första impuls rätt.

Om du precis har den känslan han vill ha dig tillbaka, har du nog rätt. Oavsett om han erkänner det eller inte är ett helt annat bollspel.

Varför skulle du tro att han vill komma tillbaka tillsammans med dig om han inte vill ha det också?

Vi är vanor av vanor och ofta kompletta fegor. Ingen av dem vill erkänna att de fortfarande är kär eller vill komma tillbaka igen av rädsla för avslag och förlägenhet.

Var där, gjort det och jag gör fortfarande ...

Du kanske måste ta kontrollen här och berätta för honom vad du tänker. Du förtjänar vad du vill och om du fortfarande vill ha honom, varför går du inte bara för det?

Signal Åtta - Skölj och upprepa

Om du har gått ner på den här uppdelningsvägen tidigare och kommit ihop igen, ökar oddsen dramatiskt att du ska göra det igen. Det är inte säkert men du har verkligen fått ett bättre skott än nybörjare!

Återigen, om igen är relationer ganska vanliga. Jag säger inte att det här är hälsosamt eller något liknande, men ibland är det tiden ifrån varandra som slår dig i ansiktet och får dig att inse hur mycket du älskar varandra.

Helt konstigt men sant.

Det måste finnas en anledning till att du fortsätter att göra det här rätt?

Så om du har gått sönder tidigare och kommit ihop igen, finns det en god chans att du kommer att göra det igen. Kanske den här gången kommer det att vara tills döden skiljer sig!

Signal Nine - helt enkelt en paus och inte en upplösning

Jag kan inte göra det, men vissa par kan. Det är där du bestämmer dig för att gå bort från varandra under en viss tid och reflektera över ditt förhållande. Tekniskt sett är detta inte ett verkligt uppbrott utan snarare lite tid ifrån varandra för att se hur du verkligen känner.

Jag skulle vilja tro att killen du är med är killen du aldrig vill se dig själv utan. Men till var och en sin egen!

I efterhand måste det finnas en mycket bra anledning till att du inte kallade det slutar och bara valde att bryta lite istället.

Om det är din situation är det mycket troligt att du kommer tillbaka igen eller åtminstone försöker. Kanske är det vad ni båda behöver för att inse hur viktig han är för dig och tvärtom?

Tiden får avgöra.

Signal Ten - Du upplevde VERKLIG Kärlek

Jag pratar inte valphundkärlek här utan den verkliga affären. Om du och din partner upplevde den här typen av sann kärlek vill du inte vara utan, den magiska sorten, det finns en god chans att han vill ha dig tillbaka.

Livet har hicka och ibland kommer de i vägen för vad ni båda vill ha. Om den här killen är din själsfrände kan han inte släppa dig.

Sann kärlek kommer att föra dig tillbaka i tiden. Han har sina skäl, men om så är fallet för dig finns det inte mycket att oroa sig för eftersom han inte sparkar dig till trottoaren. Vilket dumt drag det skulle vara.

Signal Eleven - Han har inte anslutit än - åtminstone inte officiellt

Om det har gått någon tid sedan de två av dina fristående och han inte har fått en annan tjej, är det ett ganska bra tecken på att han vill ha dig tillbaka i sitt liv.

Jag tror inte att du läser in saker för mycket här, för om han var en spelare skulle han få en ny flickvän inom några dagar. Om han fortfarande vill ha dig har han ingen anledning att söka efter en annan.

Det finns så många anledningar till att relationer inte fungerar, många av dem är allvarligt dumma. Om ditt ex fortfarande är singel finns det en anledning och chansen är att det är du.

Se till att du kör den här av dina vänner innan du gör något. Lita på mig, du får bättre resultat i antal.

Signal tolv - ditt hjärta värker efter honom

Om du ex dyker upp i din hjärna, de minnen du delade, har det betydelse.

Detta är inte fallet hela tiden, men om du verkligen älskar och bryr dig om någon är det vanligtvis detsamma i båda ändar. Slutsatsen är att om du saknar ditt ex så saknar han förmodligen dig också. Hur mycket kan vara den avgörande faktorn här.

Du kanske vill överväga att gå ut på en lem här och prata med honom.

Utan risk finns det ingen belöning.

Signal Tretton - Endast några minuter har passerat

Om din upplösning just hände kan du vara ganska säker på att ditt ex fortfarande vill ha dig tillbaka. Det här handlar om reaktionstid och att göra rätt val i ögonblickets hetta. Akta dig, detta är vad jag kallar ett 'intuitivt' ögonblick.

Vi agerar ofta på impuls och det kanske inte är bäst att hoppa tillbaka in i ditt förhållande bara för att. Visst, det här är en säker signal han vill ha dig tillbaka men du måste fråga dig själv om det är av rätt skäl.

Låt oss titta på signaler som han inte vill vara med dig ... skadligt men sant.

Rensa tecken som han inte vill ha dig tillbaka

Många experter tror att det finns uppenbara signaler som din man bara inte vill ha dig. Ju tidigare du accepterar detta, desto bättre.

Har du den där djupa tarmen och känner att din kille bara inte vill ha dig längre?

Berättar din inre huvudröst att något inte stämmer?

Har en omkopplare vänds och han tittar bara inte på dig med de kärleksfulla och upphetsade ögonen som han brukade göra?

VIP-Det här är dags att vara brutalt ärlig mot dig själv.

Tecken nr 1 - vet bara inte

OMG - Om jag hade en dollar för varje gång jag har hört detta, skulle jag vara miljonär! Det är svårt att brygga om din pojkvän har gått igenom och sagt att han bara inte vet om han älskar dig längre. Vad detta är, om jag kan vara brutalt ärlig, är att han inte är kär i dig längre och inte vill ha dig.

Spela inte in i den här och ge honom tid att räkna ut det. Allvarligt, ge honom bara hans papper så hårda som det låter.

Skylt # 2 - Table Turner

Jag är säker på att du har varit här tidigare och bara inte velat acceptera det. Experter på Herrens kondition säg om din pojkvän börjar ignorera dig eller agera riktigt avstånd, vill han sannolikt inte vara med dig.

Gör det ont? Ja det gör det.

Lita på mig här, du vet bättre förr än senare.

Du förtjänar att bli älskad för dig, nu och för alltid. Oavsett hur mycket det bryter ditt hjärta, måste du gå bort från en kille som vänder på dig och försöker knäppa dig för hans hjärtbyte. Slutet av berättelsen.

Skylt # 3 - Prioriteringar förändras plötsligt

Gör din pojkvän något av det här?

A - Visar dig med sina handlingar att du inte längre har hög prioritet.

B - Börjar ignorera dina samtal och texter och gör upp dumbo lame ursäkter.

C - Väljer att umgås med sina vänner hela tiden istället för dig.

Jag älskar dig mer än ord kan förklara

Detta är vad experter kallar en 'blekande' upplösning. Det är när han fortfarande vill ha dig runt för trösts skull men har verkligen tappat intresset. Tråkigt men sant.

Spring långt och snabbt från den här tack.

Tecken # 4 - Han verkar alltid vara galen upptagen

Par som verkligen är kär, tar tid för varandra oavsett hur upptagen de är. De sätter upp planer i förväg och ser till att de händer.

Om din partner plötsligt bestämmer sig för att sluta planera med dig, är det dags för dig att börja ifrågasätta hans avsikter. Chansen är stor att han inte är intresserad av dig längre och vill fortsätta när han får modet att göra det.

Gå bort - Period.

Tecken # 5 - Plötsligt är allt högst hemligt

Om din 'boytoy' plötsligt börjar dölja saker för dig, särskilt om han brukade vara öppen med dig, är det ett tydligt tecken på att du är klar.

Det bästa resultatet här är hatten han bara inte älskar dig längre.

Det värsta resultatet är att han redan har en annan brud på sidan och det är därför han har varit så lömsk.

Följ din tarm med den här tack. Häng inte på.

Tecken # 6 - Seriöst har bollarna att kolla in annan kvinna precis framför dig

Om din man oförskämt tittar på andra kvinnor framför dig är det dags att fråga dig själv om han verkligen är värt det eller inte.

Naturligtvis är killar naturligtvis programmerade för att märka kvinnor. Vi skulle ha ett förlossningsfråga om de inte hade det. Det finns dock en fin linje mellan att diskret kolla in vackra kvinnor och inte bry sig om huruvida de förolämpar dig eller inte.

Med andra ord finns det ett rätt och fel sätt att göra det.

För mig saknas intresse om han frimodigt kommenterar varje rack som går förbi, bara säger.

Tecken # 7 - Tillgivenhet har försvunnit

Om det roliga flirten och handhållet har försvunnit och det inte finns några kyssningar och gosningar måste du underhålla idén att din man inte vill ha dig längre. Han kan mycket väl ha tappat sina känslor för dig av olika skäl.

Tänk på det. Om du vill vara med någon i romantisk bemärkelse, vill du inte vara öppet tillgiven med dem?

Slutord

Förstå, det finns undantag från varje regel. Men om du har tarmkänslan av att din man blir avlägsen, verkar den alltid vara upptagen och gör dig inte till en prioritet, åtminstone är dessa in-your-face-signaler som din man behöver för att gå vidare.

Tänk på alla dessa tecken och signaler och ta reda på om din man är värt att kämpa för. I slutändan känner du din man och du känner till ditt förhållande. Följ ditt hjärta men förstå att du förtjänar att bli älskad för dig, inifrån och ut.

Lycka till!

181aktier