Du menar världen för mig citatNär du är kär kan du inte låta bli att låta personen veta att de betyder världen för dig. Den här typen av ord är inte bara tillämplig på två individer. Vi kan också säga dem till våra föräldrar, barn, vänner och familj. Att säga dem att de betyder världen för oss betyder att de är mycket älskade eller exceptionellt viktiga för oss. Det är hur vi uttrycker vår tacksamhet och uppskattning för deras existens i våra liv. Vi säger dessa ord till människor som var med oss ​​genom tjockt och tunt, smärta och glädje, gråt och skratt. Det är de människor som alltid kommer att vara speciella för oss oavsett vad som händer. Vi värdesätter dem så mycket och släpper dem aldrig.

Om du letar efter det mest rörande och det sötaste du menar världen för mig-citat, är du på rätt plats. Vi hoppas att du kommer att älska de här citaten som vi förberedde åt dig och kanske inte slutar låta dina nära och kära veta hur mycket de betyder för dig.

Du menar världen för mig citat

1. Att veta att du förde glädjens ljus in i mitt liv och gav mig en anledning att alltid vara lycklig varje dag. Jag instämmer i dina idéer eftersom jag tror på alla dina ord. Du är så underbar, mitt livs skatt.

2. Du betyder så mycket för mig och det är därför jag alltid kommer att vara redo att vara med dig varje ögonblick i mitt liv. Jag tror att du förstår just nu att du menar världen för mig, så när du tycker att du är värdelös; snälla lita på mig.

3. Jag vill att du ska förlåta mig för alla fel jag har gjort dig, för om du tas bort från mig, kommer mitt liv att vara ofullständigt. Du är min glädje, den lycka som lyser upp mitt liv med passion och medkänsla. Du betyder så mycket för mig.

4. Du är så speciell, och i den meningen uppskattar jag alla dina effekter i mitt liv. Jag önskar dig allt gott i mitt liv. Jag älskar dig, min hjärtas persiska prinsessa. Vill bara säga att du betyder så mycket för mig.

5. Du är kurvorna i mitt leende, rörelsen i min passion, duvan i min värld, sockret i mitt te, äpplet i min juice, ljuset på mitt sinne och färgen i min choklad. Jag älskar din livsstil och lindningen av midjan som en orm; du betyder så mycket för mig.

6. Vid Guds makt vill jag att du ska veta att jag verkligen älskar dig. Jag kommer aldrig att svika dig för att du är en så speciell ängel, mitt livs kärlek: du betyder så mycket för mig.

7. Varje ögonblick vi delar och de vi har delat tillsammans har du kommit att betyda så mycket för mig. Du är min bästa följeslagare, min värld och allt som detta liv kan ge.8. Allt i mig är kär i dig. Allt i dig är känslan av mitt liv.

9. Jag är inte rädd för att göra dig förbannad längre. Du menar världen för mig och du vet det. Men för att detta ska fungera måste vi vara ärliga mot varandra, oavsett konsekvenserna.

10. Du menar världen för mig och jag kommer aldrig sluta älska dig 'För det du har gett mig kan jag aldrig återbetala. Och om vi träffas igen på något sätt kommer jag att älska dig som nu. - David LaMotte

11. Jag har alltid rest med en bild av min dotter från 1989, hennes dagisskolebild, som har 'Jag älskar dig, pappa' skrivet på den. Hon har alltid gjort narr av mig eftersom jag aldrig ändrat bilden. Det är som mitt motstånd mot att hon blir äldre. Det var det första hon någonsin hade skrivit till mig och det betyder världen för mig. - Kiefer Sutherland

12. Namnen Lillian Smith, Eric Dazey, Jon Bullock och Clari Higginson betyder kanske ingenting för de flesta människor men betyder världen för mig. Av alla mina år i skolan är det lärarna som utmanade mig att bli bättre varje dag och trodde helhjärtat på mina drömmar. Stödet de gav mig var ovärderligt och livsförändrande. - Robert Cheeke13. Du betyder inte bara världen för mig, du är min värld. - Dedrick D. L. Pittervad betyder det när någon kallar dig baby

du menar världen för mig citat
14. För världen kan du vara en person, men för mig är du världen. - Brandi Snyder

15. Du är speciell. Du är den mest speciella personen i världen för mig. - R.K. Lilley

16. Inte från hela världen väljer jag dig, älskling, ljus från landet och havet. Den vida, breda världen kunde inte stänga dig. För du är hela världen för mig. - R. W. Gilde

17. Du kommer aldrig att veta hur mycket jag bryr mig. Du är min bästa vän min själsfrände och min allting. Du menar världen för mig och jag vill aldrig att det ska ta slut. Jag utan dig är som Adam utan Eva. Det är bara onaturligt. du kanske bara är min bästa vän och jag kanske inte är något för dig. Men jag älskar dig av hela mitt hjärta. - Sharon O'Carlin

18. Ditt leende är ett som pågår i mil. Dina ögon lyser som den ljusaste stjärnan på natthimlen. När jag ser det första meddelandet du skickar mig på morgonen lyser det upp min dag. När våra läppar berör känns det som att jag är den lyckligaste killen som lever. När jag håller dig i mina armar känns det som om tiden fryser och ingenting kan riva oss isär. Du får mig ständigt att le och det går aldrig ett ögonblick som jag inte tänker på dig. Du betyder världen för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv. Jag älskar dig verkligen. - Richard M. Ryan

19. Jag kan inte föreställa mig hur livet skulle vara utan dig. Du gör världen komplett. Du betyder allt för mig. Jag kan inte leva utan dig. - Babee Star

20. Våra meningslösa samtal betyder världen för mig.

21. Om jag kunde ge dig en sak i livet skulle jag ge dig förmågan att se dig själv genom mina ögon, först då skulle du inse hur speciell du är för mig.

22. Den värsta känslan du någonsin kommer att känna är att sitta bredvid den person som betyder världen för dig och veta att du inte betyder något för dem.

23. När jag ser dig slutar världen. Det slutar och allt som finns för mig är att du och mina ögon stirrar på dig. Det finns inget annat. Inget buller, inga andra människor, inga tankar eller bekymmer, ingen igår, ingen imorgon. Världen stannar bara, och det är en vacker plats, och det finns bara du. - James Frey

24. Du är svaret på min ensamma bön. Du är en ängel uppifrån. Jag var så ensam tills du kom till mig med din kärleks förundran.

25. Jag vet inte hur jag någonsin levt tidigare. Du är mitt liv, mitt öde. Åh min älskling, jag älskar dig så. Du betyder allt för mig. - Neil Sedaka

26. Jag kan inte föreställa mig någon större rädsla än att vakna utan dig här. Och även om solen fortfarande skulle lysa på. Hela min värld skulle alla vara borta - Sara Evans

27. För att du menar världen för mig är du min allt; Jag svär det enda som betyder något, betyder något för mig. - Toni Braxton

28. Du är min bästa vän, min mänskliga dagbok och min andra hälft. Du betyder världen för mig och jag älskar dig.

du menar världen för mig citat


29. Du är luften jag andas, du är mina steg när jag är svag. Du är mitt livs kärlek, jag ser världen i dina ögon.

30. Du är den höga i min middag, fliken i min jack, gelén i min böna, humlen i min scotch, förmögenheten i min kaka, grand i min ravin, bin i mina knän, zig i min zag, klippan i min rulle, räven i mitt trav, powen i min wow, the gee in my whiz! Du är helt enkelt världen för mig.

31. De små sakerna du gör, ja, de betyder världen för mig.

32. Du menar världen för mig och alla andra planeter.

33. Jag älskar dig till månen och tillbaka och lite åt sidan, du menar världen för mig och jag kommer aldrig att svika dig.

34. Världen betyder allt för mig och du är min värld.

35. Av alla människor i världen är du speciell för mig, jag älskar dig och saknar dig.

36. Är det inte fantastiskt hur en person som en gång bara var en främling plötsligt menade världen för dig?

37. Kanske är jag rädd för att du betyder mer för mig än någon annan person. Du är allt jag tänker på, allt jag vill.

38. Titta bara på honom, det är inte svårt att se orsakerna till att han betyder världen för mig.

39. Du har en speciell plats i mitt hjärta, och oavsett vad som händer kommer du alltid att betyda världen för mig.

40. Även om du är borta menar du fortfarande världen för mig.

41. Du kanske inte vet hur mycket jag bryr mig eller hur mycket du betyder för mig. Eftersom de djupaste känslorna av min kärlek till dig hålls i den mest gömda delen av mitt hjärta. Jag vill att du ska vara lugn eftersom du inte har någon som du menar så mycket.

42. Jag är verkligen rädd för att föreställa mig hur livet kommer att se ut utan dig. Om jag kunde ge dig bara en sak i livet, har jag gett dig möjligheten att se hur exakt din kärlek är i mitt hjärta. Du betyder så mycket för mig eftersom ingen annan dam kan vara som du i mitt liv.

43. Jag kan skicka dig rosor eller faxa dig mitt hjärta, jag skulle skicka dig kyssar men vi skulle fortfarande vara ifrån varandra. Jag älskar dig i bitar och önskar bara att du skulle se att jag bryr mig så mycket om att du betyder världen för mig.

44. Min sex-ords kärlekshistoria, du menar världen för mig.

45. För mig är du den viktigaste personen i denna värld, du menar världen för mig, du är mitt liv, det är bara du jag kan se, jag älskar dig.

46. ​​Vi spenderar timmar bara på att prata och även om det inte är mycket betyder det världen för mig.

47. Jag skulle vilja säga att jag är tacksam för det band som vi har hittat, den lycka som kommer genom att bara ha dig runt. Att veta att du gör mitt liv så bra som möjligt, och allt jag vill säga är att du menar världen för mig.

48. När du känner att du är värdelös, kom bara ihåg att du menar världen för mig.

du menar världen för mig citat

49. Verkligen den första dagen som jag satte ögonen på dig, hela världen stannade, och det var bara du som jag ser i allt jag gör, känner, rör och griper. Du är så speciell för att du betyder så mycket för mig, mitt livs ängel.

50. Jag visste aldrig hur jag levde tidigare men jag tror att du är min glädje, öde och det saknade revbenet jag har letat efter. Jag hoppas att du vet att du menar världen för mig? Jag älskar dig, värnar om dig och vill ha allt du vill.

51. Jag känner mig aldrig så rädd än att vakna en dag och hitta dig inte mer bredvid mig. Jag känner ingen sorg som att öppna ögonen och inse att du är långt borta från min räckvidd. Nu och för resten av mitt liv; din kärlek kommer att förbli i mitt hjärta. Du betyder allt för mig.

52. Du är den ängel som jag har letat efter; det saknade revbenet som fullbordar min hälft. Jag värnar om dig av hela mitt hjärta och kommer alltid att vara glad att vara med dig resten av mitt liv. Jag vill bara säga att du betyder så mycket för mig.

53. Bland miljontals människor i världen såg jag ditt ljus och spårade det dit du var och insåg sedan att våra själar har varit bundna på andra sidan sedan vår födelse. Ingen kan ta dig ifrån mig för att du är mitt allt i livet.

54. När jag blev helt sönder av kärlek gav du mig hopp om att jag fortfarande skulle vilja bli älskad. Du är så passionerad och det är väldigt sött att bo hos dig nu och för alltid. Du är min kärlek den jag värdesätter så mycket och du menar världen för mig.

55. Jag träffade dig häromdagen och du är mitt livs glädje, jag kan inte sluta älska eller tänka på dig men jag har tur att du är mitt livs ängel; du betyder mycket för mig.

56. Närhelst du rör vid mig eller håller i min hand, känner jag så mycket energi i mig som uppmanar att erövra världen med en annan hand. Du är min styrka, den kärlek jag har letat efter.

57. Du är min dröm, den enda kärlek jag någonsin har träffat i mitt liv. Du är livets bästa vän, den sanna kärleken jag någonsin har sett mina ögon på. Jag saknar dig, min kära ängel, för du menar världen för mig.

58. Ibland önskar jag att du vet hur mycket du betyder för mig. Jag önskar att jag kunde säga att du menade världen för mig. Avståndet är långt men du är alltid i mitt hjärta. Idag och alltid.

59. Du menar världen för mig eftersom ingen dag går utan att du tänkt på dig.Så länge jag älskar dig, kommer jag inte att fördröja det.

60. För att låta dig veta hur mycket du betyder för mig finns det ingen gräns jag inte går.För att visa att du är min värld kommer jag att slåss mot hela världen.

61. I dina ögon kan jag se min egen själ. Du är min värld.

62. Oavsett vad som händer om allt är bra i min värld. Min värld är du.

63. Du är min styrka. Du är min inspiration. Du är min anledning att leva och min värld.

du menar världen för mig citat


64. Vad kan vara mer värdefullt än vårt förhållande? Inget mer än du. Du är anledningen att älska den här världen. Vår värld.

65. Du är min värld, och jag vill ha tillräckligt med tid för att känna hela världen.

66. Min favoritplats att besöka är alltid med dig. Du är hela världen för mig.

67. Att hitta känslan av livet är välsignelsen, men att möta personen som kommer att bli din värld är ännu större. Jag har turen att göra det här.

fina stycken att skicka till din förälskelse

68. Jag behöver inte gå långt bort för att se världen. Min värld är alltid med när jag är med dig.

69. Du är källan till mitt liv, och du är också mitt liv i sig. Du är anledningen till att leva i denna värld, och du är själva världen.

70. Kanske är du bara en person i världen, men för mig är du hela världen.

71. Allt jag behöver för att vara lycklig under hela livet är du. Du är mitt allt.

72. Jag lovar inte att vara med dig resten av mitt liv. Du är allt för mig, så jag lovar att vara med dig resten av ditt liv.

73. Utan dig kommer jag inte att kunna leva. Om jag förlorar dig förlorar jag allt.

74. Nära den bästa mannen i världen känner jag mig som den bästa kvinnan. Att ha allt jag behöver - du.

75. Jag tänker på dig när du står upp på morgonen och ligger på natten. Jag tänker på dig när du går till jobbet och återvänder hem. Du är mitt allt.

76. Du är den enda present jag drömde om. Jag har dig och nu har jag allt.

77. Jag behöver allt i det här livet. Tror du att det är för mycket? Tror inte det. Allt är du.

du menar världen för mig citat


78. Jag är väldigt obeslutsam och har alltid problem med att välja min favorit någonting. Men utan tvekan är du min favorit allt.

79. Jag lovar att vara där för dig när du behöver mig, jag lovar att krama dig hårt när du är ensam, jag lovar att behålla dig, inte för resten av mitt liv utan för resten av ditt eftersom du är min allt .

80. Jag kommer alltid att vara sann mot dig. Jag kommer aldrig att göra dig fel. Du gör mitt liv komplett. Du är mitt allt.

81. Herregud, mina flickvänner är allt för mig. De firar med dig, de gråter med dig, de håller dig när du behöver hållas. De skrattar med dig. De är elaka med dig! De är alltid där, och det är bara en ovärderlig sak att ha. - Jennifer Lopez

82. Jag skriver detta för att jag vill att det ska dokumenteras att jag verkligen är kär i dig. Om du inte är säker på mina sanna känslor, här är mitt uttalande: du menar världen för mig. Att skriva detta är mitt sätt att visa dig hur mycket du verkligen betyder för mig. Jag kan inte riktigt hitta orden för att helt förklara hur jag känner mig. När jag hör din röst eller när jag ser ditt ansikte kan jag bara säga att jag känner kärlek.

83. Du är inte bara en pojkvän för mig. Du är en vän, en rådgivare, en mentor. Du betyder allt för mig.

84. Jag säger bara tre ord. Nej, det är inte så trivialt, 'Jag älskar dig.' Jag kommer att säga dig: Älskling, du är min allt.

85. Vår relation är inte en viktig sak. För mig är det allt.

86. Jag levde inte ett helt liv förrän jag träffade dig. Du gör mitt liv lyckligt, för du är allt för mig.

87. Jag kommer aldrig att glömma dig. Jag kan bara inte glömma personen som betyder allt för mig.

88. Jag behöver inte andra kvinnor. De är inget för mig, men du är allt i mitt liv.

89. Du är min kärlek, mitt liv, min luft och min sol. Du är min allt och inget mindre.

90. När det inte finns något ljus i min värld, bränner du ljus i min själ. Du är allt för mig.

91. Du är en riktig anledning att vara lycklig. När du inte är med mig känner jag mig som om jag kan förlora allt.

92. Men när du är här förstår jag att du är min allt.

93. Titta på himlen på dagtid så ser du min sol. Titta där på natten så ser du min måne och stjärnor. Titta i spegeln när som helst så ser du allt jag behöver.

94. Även när jag är omgiven av folkmassan, kan mina ögon bara se dig, för du är min allt.

95. Du har gjort allt i mitt liv bättre. Mitt liv har gjort att du är allt för mig.

96. Min mor betyder världen för mig.

97. Mina fans är otroliga. De betyder världen för mig, jag älskar dem verkligen. - Greyson chans

98. Scott Brooks du menar världen för mig. Jag älskar dig. Du som man, jag har aldrig träffat någon som dig. Så osjälvisk. Du tar inte krediten för någonting. Även om du förtjänar allt. Jag älskar dig och din familj för att alltid ta mig in, tro på mig, skicka sms till mig sent på kvällen när jag blev galen. Tack. Tack. - Kevin Durant

99. Oavsett vad folk säger, jag kommer att fortsätta att älska dig tills mitt hjärta inte slår mer.

100. Du är källan till min glädje, mitt i min värld och hela mitt hjärta. Du är min allt kärlek.

101. För världen kan du vara en person, men för en person är du världen. - Bill Wilson

du menar världen för mig citat

102. Att få dig att le är en del av min dagliga rutin. Det är mitt sätt att låta dig veta att du menar världen för mig.

103. Under hela vår tid tillsammans. Du har kommit att betyda så mycket för mig. Du är min bästa vän, mitt liv och alla mina drömmar.

104. Du ger mig hopp när jag är ute. Du är min hämtar mig när jag känner mig nere. Du får mig att må bra om mig själv. Det kommer aldrig att finnas någon annan. För resten av tiden att älska mig som du gör och att jag också ska älska. Så som jag älskar dig betyder du världen för mig. Du är min själ, min ande, mitt allt.

105. Du betyder allt för mig, du är det första jag tänker på när jag vaknar, och min sista tanke innan jag går till sängs, ler du till mig i mina drömmar. När du är ledsen känner jag mig ledsen. Och när jag ser ditt leende känns det som om det inte finns någon annan sak, och allt jag kan se är du.

106. Jag känner att jag kan erövra världen med ena handen när du håller den andra.

107. Att vara med dig betyder hela världen för mig.

108. Det är fantastiskt hur vi en gång var främlingar och nu plötsligt betyder mer än världen för mig.109. Att vara din tjej skulle betyda världen för mig.

110. Du är den enda luft jag andas in. Du tickar i mitt hjärta som en liten klocka. Ja, du väcker mig varje dag, medan jag somnar och drömmer om de dagar då jag var ensam. Jag är inte längre på ett sådant sätt. Du är min allt kärlek.

111. Jag är så helt, helt, överväldigande, iögonfallande, livsförändrande, spektakulärt, passionerat, utsökt kär i dig. Du är min värld nu.

112. Jag behöver inte paradiset för jag hittade dig. Jag behöver inte drömmar eftersom jag redan har dig. Du är min allt kärlek.

113. Tillsammans med dig är min favoritplats. Du är min allt kärlek.

114. Du är mitt paradis och jag skulle gärna bli strandad på dig under en livstid.

115. Du är mitt allt, anledningen till att jag vaknar på morgonen. Bara tanken på dig ger ett leende i mitt ansikte som kan pågå i flera dagar. Ljudet från din röst ger frossa i hela min kropp. Du gör mig till den lyckligaste jag någonsin har varit. Och för dig är jag bara en vän.


342aktier