YouTube för att lyfta fram kommande kreatörer på sin 'trending'-flik

Foto tillhandahållet av YouTube

  • YouTube säger att mer än 1 000 kreatörer passerar tröskeln för tusentals prenumeranter varje dag.
  • Säger att alla kreatörer med över tusen prenumeranter kommer att vara berättigade till fliken 'Creators on the Rise'.
  • Säger att det lanserar 'Creators on the Rise' för att fira och stödja kommande talanger.

KARACHI: YouTube har meddelat att de kommer att lägga till 'Creators on the Rise' på sin 'Trending'-flik för att lyfta fram och fira kommande innehållsskapare med över tusen prenumeranter baserat på deras antal visningar, visningstid och antal prenumeranter , börjar idag.

För närvarande laddas videor upp på YouTube i ett antal större än någonsin tidigare.Med nya format som skapas föds nya stjärnor och artister vartannat ögonblick och mer än 1 000 kreatörer passerar tröskeln för tusentals prenumeranter varje dag, rapporterade YouTube.YouTube, för att fira och stödja denna kommande talang, har meddelat att de kommer att lägga till 'Creators on the Rise' på trendfliken.Fliken 'Creators on the Rise' blir ett nytt avsnitt på trendfliken på YouTube i Pakistan. Varje vecka kommer en annan skapare att markeras och presenteras under en hel dag på fliken.

YouTube säger att alla kreatörer med över tusen prenumeranter kommer att vara kvalificerade för fliken 'Creators on the Rise'.

Urvalet kommer att baseras på ett antal faktorer, inklusive men inte begränsat till antalet visningar, visningstid och antalet prenumeranter.

YouTube planerar också att rulla ut till fler språk i framtiden och YouTube-teamet kommer att vara involverat i processen för att hjälpa till att välja ut kvalificerade kreatörer som ska presenteras.

jag älskar dig brev till min fru

Den utvalda kreatören kommer att informeras om när de visas så att de kan dela ögonblicket med sina fans. YouTube hoppas att den nya funktionen kommer att hjälpa världen att upptäcka nya kreatörer.